Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk toplumu olaraktan


The Blue Casket

Öne çıkan mesajlar

O öve öve bitirilemeyen amerika'da yapılan röportajlar oluyor hiç denk gelmedin sanırım ? Daha başkanı kim onu bilmiyor mesela vs vs ırak ile savaşta olduklarını bilmiyor iran falan filan ile savaşta olduklarını sanıyor hatta bir tanesi gitti alakasız bir yere saldırdı falan sadsa kendimizi kötülemekte yadırgamakta 1 numarayız.

Düşmana gerek yok biz bize yetiyoruz zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-SLM.BEN 19YASİNDA Bİ GENCİM.DAHA ONCE KİMSEYLE YATMADİM Bİ BAYAYN ARK.VAR.BU KIZLA YATMAK İSTEDİM REDETTİ.COK TATLI Bİ KIZDİ DUDAKLARİ KALCASİ.GÖGÜSLERİ.BUNUNLA SEVİŞTİK.ELLESTİK DR BEY DAYANAMİYORUM NE YAPMAM GEREKİYO ACABA ZORLA SAALDIRSAM OLURMU Kİ

-Tecavüz bir suçtur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu adam cinsel taciz bölümünü yanlış anlamış. Bildiğin tavsiye istiyor.

dayımın küçük kızıyla ilişkiye girmek istiyorumdum.defalarca cinsel tacizime maruz kaldı,önceleri hoşlanıyordu,şimdi hep kaçıyor.korkusundam mı bilmiyorum.sizce onunla hangi yoldan ilişkiye varabilrim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok garip şeyler var ya.

-kızları çok seviyorum.fakat onlara taciz edemiyorum. bunun nedeni nedir?

-Taciz bir suçtur ve cezası vardır. Taciz edemediğiniz için üzülmemenizi öneririm.

______

-18 yaşından küçükler taciz yapabilirmi?

-Taciz her yaş için suçtur.

______

-cinsel taciz nasıl yapılır?ornekvarınız

-Birisinin isteği dışındaki cinsel içerikli söz ve hareketlere cinsel taciz deniz. Tanıma bakınca örneğe gerek olduğunu düşünmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"ismail PK" said:

O öve öve bitirilemeyen amerika'da yapılan röportajlar oluyor hiç denk gelmedin sanırım ? Daha başkanı kim onu bilmiyor mesela vs vs ırak ile savaşta olduklarını bilmiyor iran falan filan ile savaşta olduklarını sanıyor hatta bir tanesi gitti alakasız bir yere saldırdı falan sadsa kendimizi kötülemekte yadırgamakta 1 numarayız.

Düşmana gerek yok biz bize yetiyoruz zaten.


zuahu, o ba$tan sona dublaj babu$ dikkat etmedinmi,

ha amerikalilar cok akilli diye degil ama en azindan o kadarini gormus olman gerekiyodu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bune lan:

said:
31 çekerken döl geldi bu normal bişey mi çok korktum daha ilk deneyimim de...birde gerçek adı nedir 31 in???ilk çok zevk aldım gerçekten we o gün tam 7 kere 31 çektim normal dimi zararlı diil dimi boyum kısalmaz kemiklerim zarar görmez heralde??dölün gelmesi çok ilginçti ama birden fırladı we ben hem zevk aldım hemde tırstım!!!korkudan 31 çekemiyorum artık lütfen soruma yanıt werin???
Adı masturbasyon.Döl gelmesi çok normal.Kemiklerinize zararı olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-erkek arkaaşımla ilişkiye giriyoruz ve erkek erkadaşım prezervatif kunlanıyor fakat prezervatifin sıktıgını söylüyor ayrıca prezervatifi takınca kısa süre içine penis sertligini kaybediyor yankış prezervatifmi kunlanıyor ne önerirsiniz


- OK. ÖZEL'i öneririm.Diğer ürünlerimize göre daha büyük ve anatomik şekillidir.Prezervatifi takarken sertleşme sorunu yaşaması dikkat dağılmasından kaynaklı olabilir.Prezervatifi ön sevişme sürecinde takarsa ilişkiye konsantrasyonu bozulmamış olur.
asdasdasdasdasfasdasdasfas

Okey'i Kullanabilmek

Cinsel birleşme için bedeniniz hazır.
Sabırsızlık ve düşüncesizlik size uzak.
Boşalma öncesinde salgılanan spermlerin, vajinal salgılar ve idrar gibi sıvılar da cinsel yolla bulaşan hastalık mikroplarını taşıyabilir olduğunu biliyorsunuz.
Çok iyi!!!

Size uygun Okey'i seçtiniz, abmalajı açtınız ve içindeki küçük okey paketlerini başka bir cisim kullanmadan (zaten gerek yok), elinizle açtınız. Hemen fark ettiniz iki parmağınızın arasındaki bu kaygan şey, sizi türlü talihsizliklerden koruyacak güçte.

Tasarım sizi ne yapmanız konusunda yönlendiriyor. Erkeklik organınıza nasıl yerleştirmeniz gerektiği konusunda kafanızda hemen bir fikir gelişiyor. Sonra bu bir alışkanlık haline geliyor. Ama yine de en baştan anlatmakta fayda var:

Okey'i erkeklik organına yerleştirmek için, uç kısmında bulunan hazneyi baş ve işaret parmağınızla tuttunuz, bu yolla uç kısımda bulunan havanın dışarı çıkmasını sağladınız.

Süper!!!
Şimdi iş sadece rulo halindeki okey'i erkeklik organinin sonuna doğru iterek açmaya kaldı.
Vee hazırsınız...

Dikkat etmeniz gereken birkaç şey var sadece. Spermlerin toplanabilmesi için, prezervatifin ucunda biraz boşluk kalmalı, boşalma sonrasında penis sertliğini yitirmeden geri çekilmeli, sipermlerin, çekilirken akmamasına dikkat edilmeli. Sonra bir kâğıt havluya sarıp çöpe atarsınız.

Bazı Şeyleri Unutmamak

Prezervatifler küçük ama etkili şeyler. Ama onların da bir dayanma sınırı var tahmin edersiniz. Vazelin, mineral yağ, bitkisel yağ veya krem gibi, prezervatife zarar verebilecek yağ bazlı kayganlaştırıcılar kullanarak, dayanaklılığını sınamamanızda fayda var. Silikon yağı gibi su bazlı kayganlaştırıcıların tek seçeneğiniz olduğunu söyleyelim. Ayrıca prezervatifler serinliği sever, kuru yerde saklanmak isterler. Bizce bu bilgilerle onun dayanıklılığını ikiye katlayabilirsiniz. Yapışkanlaşmış, erimiş veya hasar görmüş prezervatifleri kullanmazsanız, kendi dayanıklılığınızı da ikiye katlamanız mümkün.

Hata Yapmamak

Prezervatifi ters takmak mı? Rulo haldeyken rahatlıkla penis üzerinde itip açamıyorsanız durun! Unutmayın bu işlemde her şey sandığınızdan çok daha kolay! Bir zorlukla karşılaşıyorsanız, bir yanlışlık var demektir.

Sizi Tanımak
Prezervatif alırken utanılacak bir şey olmadığını kavradınız.
İşler bir anda ciddileşti ve OK elinizin altında (mesela uzun süre bekletmemek kaydıyla cebinizde, cüzdanınızda vs.).
Alacağınız prezervatifin markasına ve kalitesine bakarsınız.
Latex prezervatif kullanılması gerektiğini bilirsiniz. Normal bir prezervatifin raf ömrünün 5 yıl, sperm öldürücü içerenlerinkinin ise 3 yıl olduğunu da...

Antrenmanlısınız, prezervatifin nasıl kullanılmasını gerektiğinizi biliyorsunuz.

Tabi ki "her cinsel ilişki için yeni bir prezervatif kullanılmalı" diyenlerden, güvenli seksin önemini kavrayanlardansınız.

Partneriniz ve siz prezervatif kullanımı konusunda hemfikirsiniz.

Hepsine "evet" yanıtını verdiyseniz.

Siz gerçekten bu konuda iyisiniz.

Herhangi birine hayır yanıtını verdiyseniz,

Geç kalmış sayılmazsınız, yani umarız!!!!

O Halde?

AIDS de dahil olmak üzere cinsel yolla bulaşan hastalıklara, henüz çocuk sahibi olmaya, rahim ağzı kanserine yakalanmaya niyetli gibi görünmüyorsunuz. Bizce siz ne istediğinizi ve ne istemediğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Doğum kontrol yöntemlerinin yan etkilerinden sıkılmış, temiz bir cinsel ilişkiyi hedeflemişsiniz. Size daha fazla söze gerek yok!











© Copyright 2005 Bu sitenin tüm hakları Girişim Pazarlama A.Ş. 'ye aittir. powered by akampüs
sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...