DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Rainmeter, ObjectDock gibi programlarin hangisi iyidir ben yaklasik 1.5 yildir objectdock kullaniyorum. Rainmeter dahami iyidir? Yada o tarzda baska programlar mevcutmu? Bu sitede gordugum kadari ile Rainmeter kullanan daha cok gibi peki neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 rocketdock kastettin sanıyorum, rainmeter saat,not,hava durumu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yok lam ne alaka.. objectdock demiş bayağı.. lol rainmete, obejct dock, samurize tercihe bağlı.. ama rainmeter ile değiştirme vs yapmak daha kolay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ne biliim bana göre objectdock ile rainmeter birbirinden farklı programlar direk ..biri taskbar hesabı kısayol/icon , digeri saat/haber/hava durumu vs yanlış düşünüosam düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar