Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Selam millet, ben yeni eve yeni internet bağlattım, tp-link wireless modem aldım. adam bağlarken ben evde yoktum neyse uzun lafın kısası şu; internete ethernet kablosu ile her bilgisayardan girebilirken hiçbir bilgisayardan wireless ile giremiyorum. "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" diyor. wireless şifresini kaldırıp denediğimde de aynı hatayı veriyor. en yüksek düzeyde çekiyor, kapsama alanı sorunu yok. panel ayarlarını da doğru yaptığımı düşünüyorum ama acaba bir şey mi eksik? neden böyle olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 1. wirelessi sifresiz degil dogru duzgun sifreli yap. urallari var. bakman laizm 8 yada 13 ascii yada 26 hex mi ne olcak 2. wpa dyap dene sonra bide wep yap dene ecryptionu vista wpa 1 i hic sevmiyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evet sorun şifre protokolleriyle ilgiliymiş, hallettim teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 şifreleme tipi sorundur bence de. hep ondan oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar