Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Selam millet, ben yeni eve yeni internet bağlattım, tp-link wireless modem aldım. adam bağlarken ben evde yoktum neyse uzun lafın kısası şu; internete ethernet kablosu ile her bilgisayardan girebilirken hiçbir bilgisayardan wireless ile giremiyorum. "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" diyor. wireless şifresini kaldırıp denediğimde de aynı hatayı veriyor. en yüksek düzeyde çekiyor, kapsama alanı sorunu yok. panel ayarlarını da doğru yaptığımı düşünüyorum ama acaba bir şey mi eksik? neden böyle olur ?
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 1. wirelessi sifresiz degil dogru duzgun sifreli yap. urallari var. bakman laizm 8 yada 13 ascii yada 26 hex mi ne olcak 2. wpa dyap dene sonra bide wep yap dene ecryptionu vista wpa 1 i hic sevmiyo cunku.
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evet sorun şifre protokolleriyle ilgiliymiş, hallettim teşekkürler :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 şifreleme tipi sorundur bence de. hep ondan oluyo..
Öne çıkan mesajlar