Larva Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 CV yi güncellicem de hazır güncellerken azcık şekil olsun Latex de yapıyim dedim, ama latex i çok da iyi bilmiyorum o yüzden cv için bildiğiniz bi latex template i var mı güzel bildiğiniz. Latex olmasa da olur benim aklıma gelen yöntem o diye söyledim. not: cv amerika da staj başvuruları için olcak avrupadan biraz daha farklı oluyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Evet, resim ve kisisel bilgi koymayacaksin (daha dogrusu koyacagin kisisel bilgi sadece isim, e-mail ve adres olacak, millet falan yazma sakin) template olayini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu konuya ilk mesaji ilke aticak diye gecmisti icimden, adam summon oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 la adamlarda sabah 6, kim aticak bizden baska mesaj zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 zaten butun variablelari goz onunde bulundurarak bir ic dogum yasamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 teşekkür ederim zaten millet yazmıcam da language kısmına turkish native diye yazmıştım language'ı hepten siliyim mi yoksa english gibi fluent mı yapıyim onu. silmek saçma bence arada basic german da güme gidecek hehe. template olarak da biraz aradım bu hoşuma gitti tabi benimki buna göre bomboş olucak work experience 1 tek asistanlık yazabilirim türkiyedeki stajlar yalan zaten, artı 1 sayfayı geçmesin demişlerdi Bir de gri başlıklar pek hoşuma gitmedi onları değiştiririm heralde isteyen olursa tex dosyası da burda bitirince koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yaz yaz turkish native hatta turkish citizende yazman gerekebilir emin deilim sonucta foreignsin calisma izni almak zorundalar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evet, calisma izni durumunu yazman gerekebilir. ilke cevap versin buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 tabi tabi, dile turkish native yaz. nationality istemiyorlar abi, anti-discrimination olaylari sebebiyle. vize icin de gerekmez, sonucta H1B vizesi icin milliyet farketmiyor, greencard icin farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ha yane mesela avrupa birligi vatandasi olman yada canada vatandasi olman bisi deistirmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 J-1 verecekler staj icin de sen aracı firma ile gorusuyo musun yoksa isini kendin mi buldun abd'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Başvurucağın yerler önceden belirtiyor hangi work authorizationı kabul ettiklerini career fair e mesela homeland security de geliyormuş ama required work authorization kısmında only us citizen yazıyor orda şansım yok yani (naapcam zaten homeland security de) hewlett packard için US cit., Perm. Res., F1 yazıyor oraya başvurabilirim mesela @toggie Master yapıyorum 1. sınıfta şu an burda yaz stajı bakıyorum benim vizem f-1. j-1 i bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Kanada ayri hikaye, onlarin vizesi daha farkli. Onun haricinde H1B vizesi icin hangi ulkeden oldugunun onemi yok, herkes ayni sekilde aliyor onu. Ha bilmiyorum adam ABDli mi, Kanadali mi, yoksa baska bir ulkeden mi nasil anliyorlar eger anlamalari gerekiyorsa. Yani yazarsaniz ne olur ben de bilmiyorum da, bize burada resume gozden gecirmeye falan gelen ise alimcilar yazmayin diyordu, equal opportunity muhabbeti sebebiyle. Sirketlerin is alimlarini din, irk, millet vs farki gozetmeden yapmasi gerekiyor. Ama su nokta var, bircok is ilaninda "ABD'de yasal calisma hakki" da is gereklerinden bir tanesi, bunla baglantili olabilir. Ben kendim buldum isi, F1 statusundeyim su an. Araci firma gibi birsey varsa ona sor istiyorsan en garantisi olur, sonucta benim ABD'de calisma hakkim zaten vardi hali hazirda ogrenciligim sebebiyle, o yuzden bilmiyorum izni olmayan birinin yazmasinin faydasi olur mu. Bu kadar kotu bir aciklama da olamazdi galiba, gec oldu kusura bakma :) edit: abi F1 isen yazma nationality falan, hele Amerika'dasin zaten, ise alimlarin direk gorusmelerle olacak, gorusmelerde konusuyorsun zaten bu tur seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 career fairse zaten adam sorucak sana konusurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 En baştan adam gibi belirtmeyince bayağı uzadı mesele. Neyse teşekkür ederim herkese ama hala career fair de adamlara gidip ne dicem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Selamlas nasilsiniz mhabbeti yap kdndini tanit bolumunu filan soyle varsa sonra yaz icin intern ariyorum de zaten karsindaki ilerletir konusmayi 1-2 taneden sonra daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 aquila said: bu konuya ilk mesaji ilke aticak diye gecmisti icimden, adam summon oluyo.hahaha bunu görmemişim :D valla ben bi cv hazırladım kendime. yokyok.. çok da başarılı oldu ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar