Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CV

Larva

Öne çıkan mesajlar

CV yi güncellicem de hazır güncellerken azcık şekil olsun Latex de yapıyim dedim, ama latex i çok da iyi bilmiyorum o yüzden cv için bildiğiniz bi latex template i var mı güzel bildiğiniz. Latex olmasa da olur benim aklıma gelen yöntem o diye söyledim.

not: cv amerika da staj başvuruları için olcak avrupadan biraz daha farklı oluyo sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim zaten millet yazmıcam da language kısmına turkish native diye yazmıştım language'ı hepten siliyim mi yoksa english gibi fluent mı yapıyim onu. silmek saçma bence arada basic german da güme gidecek hehe.

template olarak da biraz aradım bu hoşuma gitti tabi benimki buna göre bomboş olucak work experience 1 tek asistanlık yazabilirim türkiyedeki stajlar yalan zaten, artı 1 sayfayı geçmesin demişlerdi
Bir de gri başlıklar pek hoşuma gitmedi onları değiştiririm heralde isteyen olursa tex dosyası da burda bitirince koyarım
Sosyal ağlarda paylaş

Başvurucağın yerler önceden belirtiyor hangi work authorizationı kabul ettiklerini career fair e mesela homeland security de geliyormuş ama required work authorization kısmında only us citizen yazıyor orda şansım yok yani (naapcam zaten homeland security de) hewlett packard için US cit., Perm. Res., F1 yazıyor oraya başvurabilirim mesela

@toggie Master yapıyorum 1. sınıfta şu an burda yaz stajı bakıyorum benim vizem f-1. j-1 i bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kanada ayri hikaye, onlarin vizesi daha farkli. Onun haricinde H1B vizesi icin hangi ulkeden oldugunun onemi yok, herkes ayni sekilde aliyor onu. Ha bilmiyorum adam ABDli mi, Kanadali mi, yoksa baska bir ulkeden mi nasil anliyorlar eger anlamalari gerekiyorsa.
Yani yazarsaniz ne olur ben de bilmiyorum da, bize burada resume gozden gecirmeye falan gelen ise alimcilar yazmayin diyordu, equal opportunity muhabbeti sebebiyle. Sirketlerin is alimlarini din, irk, millet vs farki gozetmeden yapmasi gerekiyor. Ama su nokta var, bircok is ilaninda "ABD'de yasal calisma hakki" da is gereklerinden bir tanesi, bunla baglantili olabilir. Ben kendim buldum isi, F1 statusundeyim su an. Araci firma gibi birsey varsa ona sor istiyorsan en garantisi olur, sonucta benim ABD'de calisma hakkim zaten vardi hali hazirda ogrenciligim sebebiyle, o yuzden bilmiyorum izni olmayan birinin yazmasinin faydasi olur mu.

Bu kadar kotu bir aciklama da olamazdi galiba, gec oldu kusura bakma :)

edit: abi F1 isen yazma nationality falan, hele Amerika'dasin zaten, ise alimlarin direk gorusmelerle olacak, gorusmelerde konusuyorsun zaten bu tur seyleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...