Hagii Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kişisel bakımınız için neler yapıyorsunuz ve neler tavsiye ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sık sık yıkanırım her gün deodorant sıkarım bazen günde 2-3 kez parfüm kullanırım dışarı çıkarken diş de fırçalarım hmmmm hmm hm bu kadar haa bi de tırnak keserim 10 günde bir falan traş da oluyorum lazım geldiğinde tamam bu kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tırnaklarımı yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sivilcelerimi sıkıyorum. yeterlidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 temizliğime oldukça dikkat ederim, daha temiz ve iyi kokmak için deodorant yada parfüüm eksik etmem, zamanı geldikçe sakal tıraşı olurum, tırnaklarımı her hafta keserim, kaş çevresi tüyleri alırım ama öyle ibne gibi bir kaşa sahip değilim, bakıldığında kaşlarımın alındığı bile belli olmuyor zaten ama yine de daha temiz görünmesi için etrafında yada ortada çıkan ufak tüyleri alırım, sakal üstü tüyler de dahil buna yani özetlersek yüzde çıkan tüyleri alıyorum işte. yüz kremlerini yada bakım jellerini eksik etmem. her sabah uyandığımda yüzümü bakım jelleriyle yıkar, aynısını gece uyumadan önce de uygularım ki temiz bir yüze sahip olayım. bunların dışında kıyafetlerin temizliğine çok önem veririm. bugün giydiğimi bu hafta bir daha giymem mesela. dışardan bakıldığı zaman gayet temiz ve bakımlı duruyorum evet. temiz ve bakımlı olmak iyidir ya eğer belli bir çevreye sahipseniz insanların bakışı özellikle bayan arkadaşların daha farklı oluyor. sonuçta bizim millet buram buram sigara kokan, yerli yersiz geğiren yada bildiğimiz barzo team olduğu için hemen dikkat çekiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gün aşırı yıkanıyorum krem deo kullanıyorum. hafta da 1 sakal traşı ve tırnak kesimi. kullandığım bakım ürünleri de gayet güzel kokan ve kaliteli şeyler olmasına dikkat ediyorum. dışarı çıkarken 2-3 pıss parfüm sıkıyorum. saçlarıma köpük kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 her gün dişlerini fırçalamayanları anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çünkü diş fırçalamak bakım değildir, ihtiyaç olan birşeydir. günde 2-3 kere yapılır zaten. kişisel bakım konusuna da bakımdan anlamayan kişiler yazar dişlerimi fırçalıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yıkanmakta bakım değil ihtiyaç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 arkadaşlar o dedikleriniz yapmayanları dövüyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yok arkadaş diş fırçalamak bakım değil ihtiyaç yazmışya yıkanmakta ihtiyaç. bakım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 öyle zaten bu dediklerimizi 10 kişiden 3'ü filan yapıyordur herhalde. oda herhalde yani. belki 3 bile değildir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 banyo traş bıçağı hiç gizel kesmiyor en güzeli yaprak jilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 2-3 günde bir yıkanmak ihtiyaçtır. hergün yıkanmak bakımdır* gerçi eskiden bende çok sallamazdım bunları da. hatun kişi değiştiriyo işte insanı. bakımlı bir erkek oluyosun zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kermit, sen neler yapıyorsun temizlik, kişisel bakım için anlat baboli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Xtreme_Chill said: kermit, sen neler yapıyorsun temizlik, kişisel bakım için anlat baboli. kaşlarımı bile alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Everyday I execute at least one skirt shave, in Milwaukee, Wisconsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 haftada bir duş yaparım 15 de banyo yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 erkek patiler kas aliyormus hetero bilmem ne erkekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ortada çıkınca mecburi alıyorsun ben 5-6 ayda bir alırım elime cımbızı valla nabıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 benm kşlarım fln maaşallah çok güzel ve düzenlidir bir erkeğe göre. ortası gayet ayrık falan. ailede hep böle eheh. ama tam ortada böle 2 veya 3 tane olur arada. onları alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 onları almak kendine olan saygından abi kim sever kılı, tüyü ? kalkıp ibne gibi inceltmiyoruz, ortada olan tüyleri alıyoruz ki türk erkeklerinin büyük bölümünün kaş ortası tüylüdür. bunun dışında bakım kremi, jel vb bakım ürünleri kullanmak gayet doğal çevreye sahip olan insanlar için. ben forumda 24 saat spam yapar, pipimle oynarım dersen sana garip gelebilir böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hayır sana değil dragonmax genelleme yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kermit said: Xtreme_Chill said: kermit, sen neler yapıyorsun temizlik, kişisel bakım için anlat baboli. kaşlarımı bile alırım. almıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar