Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banu Avar'ı TRT'den kovduran program

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Bu videonun üstüne kovulmasaymıs sasardım herkezi herseyi geçtim Fetocan a bile giydirmiş kadın.Annelerine küfretse daha iyi Fetocana böle giydircegine.Abartmasaydın diceksiniz size söle bi anımı anlatayım.Universite hazırlık için dershanelerien gidiyordum en basarılı dersane olmaları sebebiyle bi gün arkadasla sohbet ederken feto dedigimi önümden geçen ögretmenler duydu ve bildigin üzerime yürüdüler hakaret ettigimi söylerek yani sonuçlarını bilmeseler belkide dövecekti adamlar o derece kendilerinden geçmişlerdi.5-6 senemi içlerinde geçirdim malesef bi kuzenimi tüm çabalarıma ragmen onlara kaptırdım gördügüm sahit oldugum seylerden çıkardıgım sonuç ise Türkiye nin basında ki en büyük sorun Fetocan ve gurühudur.

Ben kendimce inançlı bi insanım ve bu adamların içinde geçirdigim süre sonunda artık cuma namazlarında filan kendim için dua etmeyi bırakıp vatana millete dua etmeye basladım sonumuz çok kötü olcak böyle gidersek.Ha diceksiniz dua edicegine daha mantıklı işlerle uras diye ama elimden gelen şimdilik bu.İnsallah serefli haysiyetli bi siyasetci çıkarda bu durumdan kurtulmamıza 1 oylada olsa destek olabilme fırsatına erişebilirim.Çünkü ne Baykal nede Bahçeli denen komedyen bu adamların Türkiyede güçlenmesinden baska bi amaca hizmet edemezler o vizyonla.Belki Pamukoglu diye umutlanıyorum bazen ama oda ne kadar basarılı bi asker olursa olsun siyasetde ne denli mantıklı adımlar atabilecek yılların verdigi o asker önyargısıyla belli degil.

Konu nerden nereye geldi birazda WOT oldu ama kusura bakmayın bu tarz seyleri gördükce her ne kadar zaten biliyo olsamda dayanamıyorum.Siz siz olun kendiniz aralarına girip zarar görmeden çıkabilseniz bile bişey olmuyor deyip bu adamlara yaklastırmayın ben öyle yaptım su anda 20 senemi beraber geçirdigim insanı tanıyamıyorum.Feto lafı hariç herhangi birini kırcak bi laf ettiysem bu gazla affola amacım insanları kırmak degil içimi dökmekti.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

kovulmuşsa da önemli değil. başka bi kanal alır hemen onu!
ironi mi yaptın bilmiyorum da hiç bir kanal almaya cesaret edemiyormuş diye duydum. daha doğrusu aldırtmıyorlarmış

Laorx said:

çakma zeitgeist olmuş, ortada dönen her konuya değinmiş ama genede argümanların dayanağı kendi koyu milliyetçiliği.

ben de bu banu avar hanfendiden çok etkilenirdim daha önceden falan. hala izlediğim zaman önce etkileniyorum ama...bazen dank ediyor ki hakkaten her şeyin altında koyu bir milliyetçilik yatıyor. yani daha geniş, evrensel açıdan, yani başka millet ve ülkelerin perspektifinden de bakarsak olaylara daha değişik çıkarımlarda bulunabiliyoruz ammavelakin bu topraklarda yaşayıp türk olduğumuz için çoğunlukla bunu denemek aklımızın ucundan bile geçmiyor.

şimdi bu dediklerim çok havada kaldı belgeselin dakikasına paragrafına kadar söyleyebilirdim bi sürü bişey de çok zaman ister öylesi =p

hatta bu bölümü izledikten sonra açacaktım pati'ye bir konu banu avar hakkında ne düşünüyorsunuz diye ama üşendim çok
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzelde her ülke kendi perspektifinden haklıdır. Yani ingilterenin türkeyiyi parçalama planları kendi bakış açılarından doğrudur ama bizim bakış açımızdan yanlıştır . EEEeee biz türkiyede yaşadığımıza göre ve bu ülkenin parçalanmasını istemediğimize göre ??? Biz haklıyız o zaman ki hiçde aşırı bi milliyetçi bakış açısı değil. ha Işık çocuklarındansanız zaten sizinle tartışmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilterenin bakış açısından baktığın zaman osmanlıyı parçalamak haklı değildir. ülkenin bakış açısıyla ne alakası var bunun. ingiliz vatandaşı olup da ingiliz emperyalizmine karşı çıkan da vardı o zaman. hani somut örnek olsun diye, vietnam savaşına ve ırak savaşlarına karşı çıkan amerikalılar gibi. ideolojik bakış açısı bu. aynı şekilde türkiye bi mandatory olsa da ingilizlerin nimetlerinden nasiplensek diye türkler de vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

beni yanlış anlamışsınız
daha doğrusu ben pek anlatmadım bişi doğal yani böyle anlamanız
gene anlatacak değilim aslında ya, uzun ve karışık iş
hem ben de kafamı belli bir düşüncede toplayacak kadar toplayamıyorum, çaba göstermiyorum bu konuda

neyse canım. lazım banu avar gibi insanlar. hem de çok. bişey demiyorum yani severim kendisini

ancak işte bazen tepe noktasında ipi kopardığı oluyor. herkes çok kötü insanlar, biz türkler işte böyle arada kalıyoruz vah vah. pis batılı ahlaksız çıkarcılar 'a getirince olay çok da süper olmayabiliyor derin düşününce.
Sosyal ağlarda paylaş

deprem dede gibi bir milli guvenlik dedemiz olsaydi bu sorunlar olmiycakti

depremle yasamiyi ogrenmek gibi yabanci ulkelerle yasamayi ogrenmeliyiz

insan iliskileri gibi degildir uluslararasi iliskiler, acima yoktur , guczuse karsiliksiz yardim yoktur

turkiye herseye duygusal insan gibi yaklasiyor, yoneticileride oyle ama bir devlet cikari neyse o yonde hariket etmeli kendi cikarlarini korumak icin maskeli baloyu surdurmelidir

arkasindan bicak sakliyan bir adamla dans etmek gibi birseydir bu, o bicagin orda oldugunu bilip sende kendi bicagini hazirliyicaksin

bizim ulusalcilarimiz ise ne yazikki "bu adamda bicak var uzak duralim nalet olsun" diye kendilerini dunyaya kapiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

heh işte şu duygusallık olayından bahsetmeye çalışmıştım ben de bi nevi.
Viktor güzel açıklamış.

Banu Avar'ın olan biten pis işleri bize güzel ve çarpıcı bir şekilde anlatmasına hiç lafım yok, onun dışında işte böyle duygusallığa fazla kaçmasından huzursuz oluyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...