SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Word pad' de işlerimi hallettim mail attım, iş yeri sahibi dosyası açamadığını söyledi bende tekrar açıp baktım Veri boyutu aynı ama içerikler gözükmüyor lütfen yardım edin 30 sayfa yazıyı tekrar yazamam Dosyanın uzantısı RTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 karsidaki neyle aciyor openoffice mi msoffice mi hangi versiyon vs vs bunlari bilmek lazim. sende dosyayi farkli sekillerde kaydede bilirsin. .doc .docx yada eger icerik sadece okunacaksa PDF yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 virus olmasin? icerigi modifiye eder ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 birlikte ac deyip baska programlarda denedinmi? yada yeniden adlandir deyip txt fln yapmayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar