axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Bir human warrior un 5. lvldan 6. lvla geçişi ve training, combat vs. ile ilgili bilgi içeren bi oyun içi video. Stormwind şehri ve elwynn forest ta geçiyor genel olarak. Daha fazla bilgi için tık. Bittorent le indiriliyor, torrent linki : tık Biraz kalitesiz ama idare eder, grup olmadan wowda lvl atlamanın hiçte kolay olmadığını bi göstergesi ayrıca. Phase 3 te çekilmiş, görebileceğiniz gibi lvl atlayınca bütün skiller otomatikman fulleniyor. En başlarda baya bi reklam yapıp kendince karizmatik bi hava yaratmaya çalışmış arkadaş, ileri sarın geçsin:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Videoyu indiremedim ama skiller fullenio derken direk hepsi en üst seviyeye mi yükselio beta olduğu için yoksa hepsi 3-5 mi artıo?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 indiremedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben indirmeye başladım ama saniyede 1kb'dan yavaş olmak üzere 300mb'lık dosyayı indirmemeye karar verdim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 human1 ve 2'i izledim. human oynicaklar için yararlı olabilir. şehri gayet güzel gösteriyo ve ilk 6 lvl'ı anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 50 dakka? oyun içi video değil oyun içi sinema filmi olmuş o be.. kahrolsun 56k.. level atlamayı gösteren 3-5 dklık bişi yok mu :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Skiller normalde uodakine benzer bi şekilde artıyor yanlız her lvlda skillerin alabileceği bi max değer var(lvlx5) (tradeskills ve bi iki combat skill i dışında.Sword, defence gibi özellikler normal artarken tslerin alabileceği max değer ustalığınız yani trainerlara ödediğiniz paraya bağlı). Misal 5ten 6ya atlayınca skilleriniz 25ten direk 30a çıkıyor. Bunlar beta phase 3 için geçerli, ya yeni patchle yada phase 4te normal hale dönerler.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 En güzeli uo sistemiydi aslında, kullandığın şeyler artar. İsteyen karşılıklı geliştiriyordu yeteneğini isteyen mezarda isteyen zindanda. Hatta Dungeon Siege oyununda gördüğümde şaşırmıştım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 iyi de öyle olunca ortalık macroer kaynıyor..[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Da yine öyle olucak. Misal bi önceki phase de herkes lvl atlamadan önce tüm skillerini maxlıyordu. Hem fire ı hem de frostu full olmayan mage yoktu nerdeyse. Skillleri üzerinde kullandığın yaratığın lvlına bağlamakla gibi yöntemlerle ancak macronun önüne geçebilirler.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar