Joker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 son başvuru tarihini bulamadım bilen avrmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://www.asal.msb.gov.tr/ sık sorulan sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ARALIK Krş. Snf. Celbi 01 AĞUSTOS-25 EKİM As. D.Bşk.lığı bumu yanlış bişeye bakmiyim ilk kez askerlik yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 internetten tecil olayını bilen varmı? 31 ekim'e kadar yapmazsam kaçak olucam galiba heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 başvurursan 25 ekime kadar başvurmazsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 askerliğe verilcek evraklardaki resimler sakalsız mı olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Laorx said: internetten tecil olayını bilen varmı? 31 ekim'e kadar yapmazsam kaçak olucam galiba heh Tecil yaz 2222'ye yolla. Tecil cebine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 internetten tecil die bi olay yok ya gidiosun şubeye muayne oluosoun veriosun diploamnı nüfus kağıdını bilmemenesini oluosun benim de yapmam gerekio 1-2 hafta içersinde mezuniyet tarihinden sonra 2 ay içinde gitmen gerekiomuş yoklama kaçağı olmamak için benim de 25 ağustos die geçio mezuniyet tarihim 25 ekime kadar gitmem şart kısacası . Fakat şöle bişey sorucam gidenlere böle aşırı sıra bekliomuşsun bi olay vamrış . En rahat nasıl hallederim bu işi? Bi gün gidip sıra alıp ertesi gün mü gidiim napiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben gecen hafta cuma gittim bu hafta cumaya sıra verdiler ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Sıra olayı şansa bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oda dogru her subeye gore degisiyo tabi.ama bu ay yoklama icin son oldugundan genel olarak sıra oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mortis said: internetten tecil die bi olay yok ya gidiosun şubeye muayne oluosoun veriosun diploamnı nüfus kağıdını bilmemenesini oluosun muayene sırasında soyuyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mortis said: internetten tecil die bi olay yok ya gidiosun şubeye muayne oluosoun veriosun diploamnı nüfus kağıdını bilmemenesini oluosun abi nooldu sana dağıtmışsın şanzımanı freni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar