Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scalar Federation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç gündür Scalar başlığı altına bir şeyler çiziktiriliyor, bari ben son durumu yazayım.

Scalar'da kimse kaldı mı bilmiyorum ama yaklaşık 25+ Türk oyuncu Morsus Mihi çatısı altındaki 4S corpuna geçti. Valla çok da iyi ettiler bence. Şimdilik mutlu, mesut, bol aksiyonlu, bol muhabbetli günler yaşıyoruz. Umarım bu ortam bozulmaz. Tek üzüntümüz, bu kadar çok kişi bir anda corpa girince, corp yetkililerinin de, yeni gelecekler için biraz kota koyması oldu. Yani yeni gelecek arkadaşların biraz sabırlı olması gerekiyor. Bu nedenle bir kaç kişi beklemede.

İşte durum bundan ibaret.
Mesaj tarihi:
e onlara da sen el at ya. hep biz hep biz. elini taşın altına biraz da sen sok dert. kur bir corp. zaten 35 tane karakterin var. al yeni gelenleri. bir ağabey edasıyla yetiştir onları. 4-5 ay geçince biz bakar, pvp'ye hevesi olan alırız... :))
Mesaj tarihi:
iyi de hocam corp kurayım desem en erken bu yaza ancak olur. Zaten girdiğim corp lardaki oyuncuların çoğunluğu özel hayatı bahane edip kaçınca işlerin yarısı direkt kafadan bana kalıyor o yüzden nasıl olacak bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...