Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Futbol Sux Skateboard Rullaz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben senin futboldan anlamadığını biliodum zaten :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 tuttuğu takımdan belli anlamadığı :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yok leee ben takım fln tutmam uğraşamam futbolla pek oynarım sadece :D ilgim biraz ts ile heühühe bi batistayı alamadılar onu biliom :D SKATEBOARD RULLAS :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hayatında kaç defa skateboard yaptın acaba :) ?[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 6 7 yıl[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 oha bana snowboard die okuyorum 2 saattir haha diyorum 6-7 yıl nerde yapıo adam skateboard(snowboard) harbi helal bana [Bu mesaj Diablo tarafından 03 Temmuz 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 gralsın babs :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sies :D azmocan :D sus lem sikeytbording yapınmış la bi full zero deck ne kdr sen biliyonmu??? 150 200$ yaa boru değil[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Azmodai, 04 Temmuz 2004 02:01 tarihinde demiş ki: bende bugun dart takimi ve dart seti aldim kendime yeni oda cok guzeldi. ne alaka simdi benim dedigimle senin boardunun 30490349$ olmasi :) enayi senmissin valla ver bizim marangoz nuh ustaya adam sana 20 milyona kessin bi tahta :P abi nettin bunun tahtası sunta fln değil özel bi tahta sunta olsa 2 harekette kurul bea hoca edit:kurul - kırılır [signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something [Bu mesaj Erutan tarafından 04 Temmuz 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hüeühühüeü güzeldi baq bu :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 skateboard neymiş en iyisi sokakta snowboard (jackass? :D)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yok sokakta sörf yok gari devenin nasıl yuh be[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 olm sikeytbordla futbolu karşılaştırmışın süper :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının
Öne çıkan mesajlar