elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 beyler bana bi klavye söleyin, 1- 20 milyon en yüksek sınır, bu fiyatı geçmicek 2- mümkünse tusları hafif olsun ses cıkarmasın, sesden cok rahatsızım cünkü 3- ergonomik olsun(a4tech anti-rsi modelinde görmüştüm,) 4- multimedia özellikler olsun, fakat o kadar önemli değil olmasa da olur 5- q , türkçe klavye olcak. bu şartlar altında bana en iyi olan klavyeyi sölermisiniz.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yar gönlüme uygun bir klavye meedet :D[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 walla ergonomik ve 20 milyon altın da hiç gormedim[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 20 milyon 13$ ediyo sanırım öyle birşeye yetmez. :) yeri gelmişken de şunlara bi göz atın; 300$ ama çoooook tatlılar :D http://www.kinesis-ergo.com/contoured.htm[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 evet bayaa ilginç şeyler. ama bole klavye kullanınca int cafeye gidemiosun:)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 benimde aklımda o var hep, 300$lık şeyi de ordan oraya taşınmazki, birisi kahve çay dökse yıvrenç..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 o zaman 20 dolar yapayım olayı, 30 milyon işte, en fazla 30 milyonluk bişi düşünüyorum. markası farketmez, işime görmesi önemli alacağım yerden piyasaya göre 3-4 dolar daha ucuza alacağım o da var. :D [signature][hline]all fired up [Bu mesaj elma tarafından 04 Temmuz 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elma tarafından 04 Temmuz 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 burda bişiler var aslında; http://www.pcgold.com.tr/SelectProducts.asp?Type=1&CATEGORY=Klavyeler[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 senin dedin 10 milyara ferrari gbi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 logitech internet navigator klavye 26 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 çay demleyip kek de yapsın mı? Hatta akşamları rakı sofrasına oturup dertleşsin.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 buraya dalga geçin diye topic açmadım, bişi biliyosanız konusun, tavsiye edin, bilmiyosanız konusmanız gereksiz arkadaşlar..[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yaw klavye için başlık mı açılır, etmeyin eylemeyin gidersin yazıcıoğlu'na, bakarsın envai çeşit mağazaya, hoşuna giden, bütçene uyan birini alırsın. yoksa kimse sana ben şunu kullanıyorum performansı süper, tuşlara da çok iyi basar diyemez, boşuna vakit kaybetmiş olursun ki bu da senin kendi tasarrufun[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ondan sonra nfs oynarkene arkaya bakıp gaza basarken sola dönemezsin ama sağa dönersin iirenç bişey olur...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 300$ klavyemi?giderim ona ekran karti alirim daha iyi[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar