Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi ara bursada neyhane oraya gitmiştim o zamandan beri ney sesine hasret kaldım var mıdır böyle temiz sadece ney olan güzel bi sanatcı/albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yansımalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yansımalara baktımda gitar falan da var işin içinde ben saf ney istiyorum onlar üflesin ben dinleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 plastik neyle bu olaya başlasak nasıl olur, direk kamış ney alıpta üfleyememek var.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Tahir Aydoğdu diye bir adam var. Eğer solo ney albümleri varsa tavsiye edebilirim. Sufi Muzikten Flamengoya isimli bir albümü var ama sen sırf ney sesi istiyorsun sanırım. Yansımlar'dan başka pek aklıma gelmiyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Niyazi Sayın dinlemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Kalan Müzik'in "Türk Müziği Ustaları" serisinden "Ney"i tavsiye ederim, saf ney dinlemek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Aramaya inandım, bunu bulabildim. Bu hafta ilk neyimi açtım. Gümüş işçiliği hariç, seslerin akortları dahil, tüm işi kendim yaptım ve bir "SÜPÜRDE" ney açtım. Elbette her aşaması hocamın/ustamın kontrolünde oldu. Çok güzel oldu. Rast sesi azıcık komalı oldu ama ustam onu parazvane takarken ben hallederim dedi :) Bu hafta bi yıldız ney açıcaz beraber. Zamanla kendime bir tam set açmış olma hayalini kuruyorum. Çok heyecanlı. Paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar