Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana saçma geldi ama...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

yalnız adam için bir çiftin yanında olmak ölüm.

Evet berbat bir şey o.. De araya 2. bir çift girince şekil 1a. olay eş değiştirme partileri gruplara falan akma durumları sadsa sonra geniş geniş of abi abla yenge olmicaktı ki çok güzel şurası burası falan sad team kill.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç yok bence ya
yani ben/biz duymadık henüz ihtiyaç

aslında gündelik hayatta yok da, tatile çıkmadır egzantrik bir sosyal aktiviteye katılmadır falan o zaman olabilir bak

veya 2 çift süper anlaşıyorsa neden olmasın çok süper olur aradabir çıkıp birlikte bişeyler yapmak

bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

ya 2 çift kısa bi süre, aynı evde baya vakit geçirmiştik mesela. bişi oluyodu, kız arkadaşımı yanağından öpüyodum , karşıdaki 30sn geçmeden bişi diyip başlıyodu diğer kızla yiyişmeye. ya da sürekli kendi kız arkadaşına iltifat etmeye. boka sarıyo. anca dışarda eğlenceli/tadında bence. görüşmüyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer o tek kişi çiftin ikisinin de çok yakın arkadaşı değilse zor. yani birinin çok yakın arkadaşı olması yetersiz gibi. bir de ilişkinin dönemi de önemli. mesela daha yeni ilişkisine başlamış bir çiftin yanında tek başına çok durulmaz ama ilişkisinin 5.senesinde olan bir çift için daha az sorun tabi bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...