Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 how i met your mother'ın s05e04 işte dün çıkanda, özetle "you are a couple, you need other couples" diyordu. çiftler illa başka çifterle zaman geçirmeye muhtaçtır gibi bi durum işlemişler. ne diyosunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 2. çoğul şahıslar'a ihtiyacım yok yanımda o olsun yeter.. Yani olacak olan sevgilin , hayat arkadaşın vs. sadece durup sessizce ona bakıp onu izlemek , dalıp gitmek yeter de artar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yalnız adam için bir çiftin yanında olmak ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bir çiftin başka çifte ihtiyacı varsa zaten bitirsin o ilişkiyi. bence herşey 2 kişilik daha güzel romantik ve eğlenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2008/8/25/swingersparty128641988675341104.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Buyse said: yalnız adam için bir çiftin yanında olmak ölüm. Evet berbat bir şey o.. De araya 2. bir çift girince şekil 1a. olay eş değiştirme partileri gruplara falan akma durumları sadsa sonra geniş geniş of abi abla yenge olmicaktı ki çok güzel şurası burası falan sad team kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 eş değiştirme bambaşka bi mevzu nerden geldik oraya o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sevgiliniz yanınızdayken mi kankanız ve sevgilisi ile takılmak isterdiniz yoksa tam tersi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 iyi de bireysel dusunuyosunuz gene, cift olarak baska ciftlerle biseyler yapmak konu, nasil birey olarak baska bireylerle biseyler yapiliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hiç yok bence ya yani ben/biz duymadık henüz ihtiyaç aslında gündelik hayatta yok da, tatile çıkmadır egzantrik bir sosyal aktiviteye katılmadır falan o zaman olabilir bak veya 2 çift süper anlaşıyorsa neden olmasın çok süper olur aradabir çıkıp birlikte bişeyler yapmak bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kankam yiyişirken ben ekmeği mi bancam onlara bakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahaha ismail bi git yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Faise kiralayip swinger partiye buda benim karim diye giden turk kurnazi bile var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 tercih meselesi tabi. he kimse için olmazsa olmaz değildir 2. bir çift arkadaş ama işte acayip insanlarda var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 olay 2v2 ye dönmediği sürece zevkli oluyo. kız arkadaşınız karşıdaki dışı tehdit olarak algılamadığı zamanlar çok zevkli vakit geçirilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ayrıca alt tarafı okumayıp anketi , "anket ihtiyacı var mı" şeklinde anladım. evete bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya 2 çift kısa bi süre, aynı evde baya vakit geçirmiştik mesela. bişi oluyodu, kız arkadaşımı yanağından öpüyodum , karşıdaki 30sn geçmeden bişi diyip başlıyodu diğer kızla yiyişmeye. ya da sürekli kendi kız arkadaşına iltifat etmeye. boka sarıyo. anca dışarda eğlenceli/tadında bence. görüşmüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sadece erkekle arkadşsan sorun bayabilir ama 4 lü olarak samimi iseniz birbirinizlede sorun olmaz eğlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 eğer o tek kişi çiftin ikisinin de çok yakın arkadaşı değilse zor. yani birinin çok yakın arkadaşı olması yetersiz gibi. bir de ilişkinin dönemi de önemli. mesela daha yeni ilişkisine başlamış bir çiftin yanında tek başına çok durulmaz ama ilişkisinin 5.senesinde olan bir çift için daha az sorun tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar