Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3' te divx film izlemek

Mumu

Öne çıkan mesajlar

altyazı göstermiyor malesef, direk gömmeniz gerekiyor

ama ben tversity diye bir program kullanıyorum, pc de açtığınız zaman ps3 de direk media server olarak görüyor. Pc de ki tüm klasörleri browse edip ne varsa açabiliyorsunuz direk ps3 den

+ olarak transcode özelliği var real time pc den transcode edip altyazı ne varsa aynen gösteriyor.

Sadece ps3 le de sınırlı değil, serverı açtığınız zaman nerdeyse tüm aletler görüyor bi şekilde

http://tversity.com/
Sosyal ağlarda paylaş

dis aciklasan ne güzel olur ya. biliyorum gıcık oluyosun bana büyük ihtimalle niyeyse bana öyle geliyo da çıldırıcam açıklasan çok sevinicem.

şöyle söyliyim herşey tamam yapıyorum altyazı dosya oluşuyor 1.divx adı altında. atıyorum flash belleğe takıyorum ps ye. display all ile baktığımda unsupported data diyor dizi için. adını 1.avi diye değiştirmem mi gerekiyor ps nin görmesi için?

şu an deneyemiyorum windows 7 de denetim masası'nda klasör seçenekleri yok oldu. bilgisayarda da öyle birşey yok gibi görünüyor. format atıcam yarın öyleyse problem çok sevinicem.

bir de çözünürlüğü önemli mi dizinin? 720 çözünürlükte olmazsa çalışmıyor mu mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

yok be mumu niye gicik oliyim sana, fikir ayriliklarimiz olabilir ama gicik falan degilim hehe.

AVIAddXSub programiyla yapiyorum ben. dosyayi seciyosun, altyaziyi dosyayla ayni isimde yapiyosun, daha sonra output folderi secip mux diyosun. config kismindan font, renk, punto herseyi ayarlayabilirsin. daha sonra ps3 te acinca altyazi cikmayinca korkma, menuden subtitle a bas orda gozukucek. ayni dvd'de yaptigin gibi. hadi iyi seyirler :)

edit: bu arada ps3 un ayni network uzerindeyse bilgisayarinla, dosya paylasimi ile cok daha rahat film izlersin, her seferinde flash disket atma derdi olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

PS3 Media Server diye bir program var aralarinda en basiti ve hatasizi..sadece networke bağliyorsun ve istediğin her şeyi izliyorsun. Ben hd filmleri filan hep öyle izliyorum. Alt yazi filanda çok basit ayni isimde yapiyorsun çat görüyor...mkv lerde filan direk seçiyorsun filan fistik.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni ps3 softwarele değişti mi bilmiyorum ama o media serverı seçerken menuden dikkat et. mesela video izleyeceksen video altından media server a bakman lazım. ilk başlarda üst menüleri karıştırabilirsin muzik altında video ararsın bulamazsın sonra başka şeyleri kurcalarsın boş yere.
Sosyal ağlarda paylaş

bieşy sorucam

tamam filmi gördü external subtitle ile gözüküyor ps de

filmi açıyorum
siyah ekran geliyor
media serverda transcoding diyor, bu işlem bitince mi filmi izlicem ben?

her dizi bölümü için bu kadar bekleticekse çöpmüş
Sosyal ağlarda paylaş

media server ile ilgili geniş bilgi sahibi arkadaşlar yardım etsin lütfen.

altyazı ile filmi görüyor, filmi oynat dediğimde simsiyah ekranda kalıyor tv, bilgisayara bakıyorum media servera mux işlemi başladı diyor, transcoding diyor ama yani hiç bir şekilde oynatmıyor filmi.

napıcam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...