Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 almanya e-bay den ekran kartı almak üzereyim yalnız satan kişi paypal kullanamam diyor,i-ban numaramı veriyim sen kendi bankandan direk parayı benim hesaba at diyor,garanti internet hesabımda var,para transfer masrafı ne olur bilen varmı,bu arada kart kargosuyla 70 eu ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Gevuenebilecegin biri ise western union ile yolla parayı ama ne kadar kesinti yaparlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yurtdisina para göndermek cok pahali bisi western union dahil. en güzeli bankaya tel ac sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 pay pal kullansin kerize gelme. ya da inatla pay palle satan adam ara. paypal a hicbir ucret odemiyosun bu 1, guvenli ticaret oluyo bu 2, e bayden ekran karti alinmaz bu da 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi de goner bakiyim almak istedigin kartin linkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bankadan bankaya degisiyor. Kendi bankanin komisyonunu sorup ogrenebilirsin, 10 euro gibi bisi olacaktir tahminimce. Ama bu sekilde birsey alma eBayden zaten. Paypal kabul etmeyen eBay saticisi mi olurmus. edit : yanlis anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 paypal harici bir şey alma, direk banka transferi ile yapacaksan parayı bana gönder, en azından yabancıya kaptırmamış olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dark_Soul said: almanya e-bay den ekran kartı almak üzereyim yalnız satan kişi paypal kullanamam diyor,i-ban numaramı veriyim sen kendi bankandan direk parayı benim hesaba at diyor,garanti internet hesabımda var,para transfer masrafı ne olur bilen varmı,bu arada kart kargosuyla 70 eu ediyor. Masraf 20 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 paypal değilse scam olabilir, paypalsız iş yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 1500-2500 EURO arasi swift yaptigimda 25-30 EURO arasi bir masraf kesiyorlar Alman Bankalari. Turk bankalari ise 30 TL civari bir masraf kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bana 400 pound gönderdiği zaman türkiyeden. 13 pound kesiyordu western union. ülkeden ülkeye değişiyor. fiyatlandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://www.garanti.com.tr/subesiz/internet_bankaciligi/islemler/komisyon_ve_islem_ucretleri.html garanti bankası için ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Esh said: pay pal kullansin kerize gelme. ya da inatla pay palle satan adam ara. paypal a hicbir ucret odemiyosun bu 1, guvenli ticaret oluyo bu 2, e bayden ekran karti alinmaz bu da 3. +1 paypal ebaylerde dunya genelinde zorunlu oldu zaten, almanyada da oyle olmasi gerek, kullanamam diyosa sikayet et ebay e kesin atilir ebayden. paypal kullanamam diyosa o iste bi bit yenigi vardir, bende bi kere denk geldim foto makinesi alirken, sikayet ettim ebay e , fraud mus, tesekkur ettiler, silt yolladilar, simdi de ebay avustralya ya ceo yapacaklarmis beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar