Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm sen ortada kalırsın ama, senin cinsinin karşılığı yok :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
ben mi? :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
Konu dışında, kız arkadaşlarıyla ilgili sorun tartışmak tamamiyle ayrı bir konu.

Bence, "su içtim" ile "kulak memesi mi hödö mü" "kıllı mı selülitli mi" aynı kategoride.

Kusura bakmayın ama, burasının konu dışı olması burada abaza muhabbeti çevireleceği anlamına gelmez.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 04 Temmuz 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha once onaltibin kere soylemisimdir, ama yine de anlasilmak istenmiyor sanirim, o yuzden tekrar edeyim: burasi mahalle kaavesi degil efenim, dostum/kocum ayaklariyla prim yapilacak bir yer de deil. konu disinda kiz arkadas/erkek arkadaslarla ilgili sorunlardan bahsedilebilir, tavsiye istenebilir (mesela karpuz arkadasimiz kiz arkadasla yapilacak aktiviteler hakkinda bi topic acmisti pek guzel fikirler verilmisti), gayet normaldir. ama olayi kaave muhabbetine cevirip, agzindaki salyalari foruma sacmak normal degildir. kabul etmiyorum, ve de rahatsiz oluyorum!
ayrica bu gibi topiclerden (cic olanlarindan deil, rahatsiz olunan topic turu belli) kurtulunmasi amaciyla kedi bey'e zamaninda bir guzin abla (ya da karsi cins vs) turu bir bolum onermistim, kedi bey de bizzat cok LAME olacagi gerekcesiyle reddedilmisti. yani arkadaslar, o yaptiginiz muhabbet rahatsiz edici, dusuk seviyeli yani LAME.
simdi, burasi forum kardesim alla alla okuma o zaman tarzi bir yaklasimda da bulunmayin lutfen, icinde bulundugum community hakkinda rahatsiz oldugum durumlari dile getirme hakkina sahibim.
ki burada daha da urkunc bir nokta, bu tarz insanlarin giderek cogalmis olmasi ve de bu durumdan hoslanmayan, kendilerini uyaran insanlara karsi da kafa tutar hale gelmis olmasidir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Konu dışında, kız arkadaşlarıyla ilgili sorun tartışmak tamamiyle ayrı bir konu.

Bence, "su içtim" ile "kulak memesi mi hödö mü" "kıllı mı selülitli mi" aynı kategoride.

ii guzel demi$sin ki dediklerinin coguna +1 ama sende bu "su ictim" ile killi vs turde topic acmi$din? yaniliyor muyum?
hani sen yapinca ii sorun yokta ba$kasi yapinca rahatsiz oluyorsun.ztn bu yapimisda var sanirim ,senin sucunda degil.ben $ahsen bu topici accagina karakedi ye sikayetini bildirip bu tur topic acanlara birer pm le rahatsizligini bildirseydin daha etkili olcagini du$unuyorum..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
ya bence de kıllı, tüylü, yattım, kalktım gibi topicler saçma ve forumun kalitesini düşürüyo zaten gerçekten konuşmaya değer şeylerin varlığına gölge düşürüyor ama kendi yaptıklarımızı da hatırlayalım ltf...

ayrıca kız ark. sorunlarıyla ilgili topic açanlara söylenenlere kıl oluorum yok burası güzin abla köşesi mi yok foruma ağlamayın falan burda çok sayıda farklı düşünce var be her birinden yararlanılırsa sorunlar daha kolay çözülebilir ve buna da ihtiyaç duyuluyor ve eminim bu söyelenenler de lerde ihtiyaç duyar ve duymuştur[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
mayk nickin guselmi$ ya sana kim soledi msn den bu nicki? mrk ettim...post kascam diyede bana laf atip durma...[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
çok ciddi söylüyorum, siz hiç kahve muhabbeti görmemişsiniz.

3-5 hatun tasviri ve 3 kuruşluk kıl geyiğiyle seviyesiz olunuyorsa aha buraya yazıyorum ben dünyanın en seviyesiz en kalitesiz(ne demekse) insanıyım.

en iyisi bu "seviyesiz, kalitesiz muhabbetin" tanımını yapın. anlamıyorum çünkü ben. seviyelisinin ne olduğunu öğrenelim.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
  • Yeni Oluştur...