Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu Dışı etiği

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Bu,
bu,
bu ve benzeri threadler görmekten sıkıldım açıkçası.
Milletin "Kızlar ne sever ne sevmez." gibi threadler için, vefakar Emaleth'imizin zamanında açtığı "Kızlar nasıl tavlanır?" F.A.Q'ına yönlendirelim, yada o threadi sticky yapalım.
Çünkü cidden bana sıkıntı geldi bunlardan.
Ha, tıklama görme diyenler olacak şimdi.
Hayır, yok öyle birşey.Konu dışında bu ve benzeri konuların tartışılmasından gerçekten sıkıldım artık, çünkü sonuna doğru hep "Abaza Muhabbeti"ne dönen threadler bunlar yada cıvıyan konular.
Nasıl politika,siyaset,din konuları tartışılmıyorsa sapacağı için, bu da tartışılmamalı.
Ha yada, böyle şimdi bu başlığa bin tane adam "Hayır kardeşim biz kıllı mı kılsız mı bilmek istiyoruz hakkımız var hede hödö." derse, mümkünse bu tip insanlara özel bir bölüm açılır "Karı&Kız" diye, orada tartışır çok istiyorsa bu insanlar.
Ben gerçekten sıkıldım bu gibi threadlerden çünkü.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 03 Temmuz 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
kardeşim ben size tavlatmasını öğretirim kızı hem realden isteyen gelsin cidden ama tanışma kısmı size kalmış

bende bu edalardı anlayamadım realden öğretcen ders başına ücret al bide istersen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

hatta o bölüme HATUN BÖLÜMÜ diyelim,

orda tüm karı kız muhabbetleri dönsün. böl güzel topicler acılsın

AĞBİ DÜN Bİ HATUN GÖRDÜM OFFF

-ağbiii dün bi hatun görmüşüm var ya akıllara zarar bu kadar olmaz, deli bişey.
-hadi lan
-abi manyak hatun, böle off off taş gibi taş[signature][hline]all fired up
Sosyal ağlarda paylaş

Konu dışında bu tür muhabbetler olmayacaksa ne olacak ben onu merak ettim :) Açın bir başlık ben hangisi olursa olsun itiraz edecek ve konu dışı etiğine uymadığını ispatlayacak bir şeyler bulurum siz hiç merak etmeyin. Birde paticikte siyaset tartışmak yasak filan değil hatta bir güzelde tartışıyoruz biz. Daha önce defalarca yasak diye konu açıldı bende her seferinde yasak olmadığını o dilinize çok doladığınız ama okumadığınız belli olan sözleşmeden defalarca gösterdim. İsteyene özelden de mesaj olarak atarım, buraya da yapıştırırım ama daha önceki 30 sefer yetmemişse bu niye faydalı olsun ki.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ elinizle mi yapar sınız sol elinizle mi? Yoksa ikisiyle birden mi? Neden öyle daha çok zevk mi veriyor? Peki kızlar genelde hangi eliyle yapan erkeklerden hoşlanıo?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Fizban yaz geldi, çiçekler açtı. Normaldir.
Zaten öyle konular direk Garbage'a yollanıyor.

(lord_elvyn, şunu "Türkiye nüfusu" yapsak?)[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler.
Ateşe giderken ne şahaneler!

[Bu mesaj Eraq tarafından 03 Temmuz 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik / Pepelek'in, örf adet ve anenelerini bilen kişiler bile azınlığa düştü artık. Karı kız muhabbeti dönen başlıklarda tepki gösterdiğimiz artık çekinmeden "ne o topmusun" diyebiliyorlar. Bir post kasma olgusu var zaten bu işi körükleyen. Eğer mod'lar bu konuda yeterince hassasiyet gösterirlerse yeni gelenlerinde hizaya gireceğini düşünüyorum. Bir de gaz odaları var, o da bir seçenek![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 03 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
Konu dışında bu tür muhabbetler olmayacaksa ne olacak ben onu merak ettim :)

+1
"Konu Dışı" ne demek onu düşünün insanlar günlük hayatında kafasına takılan. Kendine komik gelen bizimle paylaşmak istediklerini tabii ki konu dışına yazacaklar.

said:
karakedi, 01 Haziran 2004 11:34 tarihinde demiş ki:
konu dışında ne tartışılmasını ne konuşulmasını bekliyorsunuz?
insanların kız arkadaşları ile ilgili dertlerini, hayatlarındaki bir sorunlar garbage olamaz. konu dışı o yüzden orada var.
[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 03 Temmuz 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...