Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bu, bu, bu ve benzeri threadler görmekten sıkıldım açıkçası. Milletin "Kızlar ne sever ne sevmez." gibi threadler için, vefakar Emaleth'imizin zamanında açtığı "Kızlar nasıl tavlanır?" F.A.Q'ına yönlendirelim, yada o threadi sticky yapalım. Çünkü cidden bana sıkıntı geldi bunlardan. Ha, tıklama görme diyenler olacak şimdi. Hayır, yok öyle birşey.Konu dışında bu ve benzeri konuların tartışılmasından gerçekten sıkıldım artık, çünkü sonuna doğru hep "Abaza Muhabbeti"ne dönen threadler bunlar yada cıvıyan konular. Nasıl politika,siyaset,din konuları tartışılmıyorsa sapacağı için, bu da tartışılmamalı. Ha yada, böyle şimdi bu başlığa bin tane adam "Hayır kardeşim biz kıllı mı kılsız mı bilmek istiyoruz hakkımız var hede hödö." derse, mümkünse bu tip insanlara özel bir bölüm açılır "Karı&Kız" diye, orada tartışır çok istiyorsa bu insanlar. Ben gerçekten sıkıldım bu gibi threadlerden çünkü.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 seni hiç sevmem bilirsin ama bu sefer; +1[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kardeşim ben size tavlatmasını öğretirim kızı hem realden isteyen gelsin cidden ama tanışma kısmı size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ben zamanında önerdim dün gece 2 de ama dinlemediler karı kız avrat bölümü açalım diye.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 zamanı yanlış ayarlamışın :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 +1 haklısın yaw (gerçi ben de bööle şeylere yazı yazarım geyiğine ama topic aslaaaaaaa açmam)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Grom_Hellscream, 03 Temmuz 2004 12:56 tarihinde demiş ki: kardeşim ben size tavlatmasını öğretirim kızı hem realden isteyen gelsin cidden ama tanışma kısmı size kalmış bende bu edalardı anlayamadım realden öğretcen ders başına ücret al bide istersen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hatta o bölüme HATUN BÖLÜMÜ diyelim, orda tüm karı kız muhabbetleri dönsün. böl güzel topicler acılsın AĞBİ DÜN Bİ HATUN GÖRDÜM OFFF -ağbiii dün bi hatun görmüşüm var ya akıllara zarar bu kadar olmaz, deli bişey. -hadi lan -abi manyak hatun, böle off off taş gibi taş[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 saçmalama bu işi türkiyede erkeklermizi mutlu etmek için hem tanışma fırsatı oluo birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 doğru yazmışın ne diyem ( gerçi bende mesaj atıom ama oturuota topicini açmadım :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bence güzin abla bölümü açalımda fazla abartmadan of hatun avrat die o adama yardımcı olak fln öle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Yapışık kulak memeli mi, yapışıksız kulak memeli mi? bnedir ya blöe threadmı olur[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben onu yeni gördüm ve senle aynı tepkiyi verdim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 önce güldüm de sonra kızdım ya nebiçim thread[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bende gordum ama icine bakmadım threadin. meger kızların hangisini sevdigini soruyomus arkadas lol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 g.tten bacaklımı kafadan bacaklımı yoksa direk kafasızmı seversiniz pane yapakmı.[signature][hline]Free your mind Kazaa Lite Resurrection Offical Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konu dışında bu tür muhabbetler olmayacaksa ne olacak ben onu merak ettim :) Açın bir başlık ben hangisi olursa olsun itiraz edecek ve konu dışı etiğine uymadığını ispatlayacak bir şeyler bulurum siz hiç merak etmeyin. Birde paticikte siyaset tartışmak yasak filan değil hatta bir güzelde tartışıyoruz biz. Daha önce defalarca yasak diye konu açıldı bende her seferinde yasak olmadığını o dilinize çok doladığınız ama okumadığınız belli olan sözleşmeden defalarca gösterdim. İsteyene özelden de mesaj olarak atarım, buraya da yapıştırırım ama daha önceki 30 sefer yetmemişse bu niye faydalı olsun ki.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Sağ elinizle mi yapar sınız sol elinizle mi? Yoksa ikisiyle birden mi? Neden öyle daha çok zevk mi veriyor? Peki kızlar genelde hangi eliyle yapan erkeklerden hoşlanıo?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 naapalım abi paticik nüfusunun %99 i abaza geri kalan da evli zaten.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Fizban yaz geldi, çiçekler açtı. Normaldir. Zaten öyle konular direk Garbage'a yollanıyor. (lord_elvyn, şunu "Türkiye nüfusu" yapsak?)[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! [Bu mesaj Eraq tarafından 03 Temmuz 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya bu karı kız meselelerini garbage diye bi bölümümüz var açın orda bizde tartışalım hatunu falam anlatırsınız ne güzxel :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 abi konu dışına çok bakılıyo diye oraya açıyolar.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paticik / Pepelek'in, örf adet ve anenelerini bilen kişiler bile azınlığa düştü artık. Karı kız muhabbeti dönen başlıklarda tepki gösterdiğimiz artık çekinmeden "ne o topmusun" diyebiliyorlar. Bir post kasma olgusu var zaten bu işi körükleyen. Eğer mod'lar bu konuda yeterince hassasiyet gösterirlerse yeni gelenlerinde hizaya gireceğini düşünüyorum. Bir de gaz odaları var, o da bir seçenek![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: fedaykin, 03 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: Konu dışında bu tür muhabbetler olmayacaksa ne olacak ben onu merak ettim :) +1 "Konu Dışı" ne demek onu düşünün insanlar günlük hayatında kafasına takılan. Kendine komik gelen bizimle paylaşmak istediklerini tabii ki konu dışına yazacaklar. said: karakedi, 01 Haziran 2004 11:34 tarihinde demiş ki: konu dışında ne tartışılmasını ne konuşulmasını bekliyorsunuz? insanların kız arkadaşları ile ilgili dertlerini, hayatlarındaki bir sorunlar garbage olamaz. konu dışı o yüzden orada var. [signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? [Bu mesaj Deep-Night tarafından 03 Temmuz 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 harbi +1 üstteki mesaja ya adam kulakmemeli konu açmış ne alaka bu şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar