dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ultima online osi hakkında genel bilgi alabileceğim Oyunu oynayan bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum kısa ve öz. Benim açtığım postlara sırf laf olsun diye saçma sapan gerekli gereksiz mesajlar atmasın kimse konu haricinde.gidin başka postlarda yapın geyiklerinizi zaten forumun muhteviyatı boş beleş cümleler. Konuya haiz arkadaşların yardımlarını bekliyorum Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 keşke ultima bölümüne açsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evet yenisini tekrar ultima bölümüne aç bence.Burda trollenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bunu demicektin işte ahaha.. oraya açtıı topii silmişler zaten :P bu arada dream-, ultima hakkında google yaparsan dünya bilgi alırsın ya da ultima osi bölümünde stick topikleri takib et vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dragonmax said: bunu demicektin işte ahaha.. oraya açtıı topii silmişler zaten :P bu arada dream-, ultima hakkında google yaparsan dünya bilgi alırsın ya da ultima osi bölümünde stick topikleri takib et vs admin mod online kim burda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben online ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Benim arkadasim, yardimci olayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dartanian said: evet yenisini tekrar ultima bölümüne aç bence.Burda trollenir. garbage çünkü burası, trolleme serbest. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ana sayfada bölümlerin sağında yazan isimler modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ultima bölümüne açtı silindi, sonra paticik.com bölümünde şikayet etti o da silindi. Son çare bura galiba hgehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ne diyelim, bahtsızmış vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romantik Terörist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dreamtheater said: Ultima online osi hakkında genel bilgi alabileceğim Oyunu oynayan bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum kısa ve öz. Benim açtığım postlara sırf laf olsun diye saçma sapan gerekli gereksiz mesajlar atmasın kimse konu haricinde.gidin başka postlarda yapın geyiklerinizi zaten forumun muhteviyatı boş beleş cümleler. Konuya haiz arkadaşların yardımlarını bekliyorum Şimdiden teşekkürler hem hakaret edip hem yardım istiyorsun sence eder miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Garbica ciddi post atip bide cevap bekleyenleri sevmiyorum ben. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 100 gp versene hacı hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar