soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "caravan gibi" kavramını açıklamama gerek yok heralde. gitmiş olanlar bilirler ne anlama geldiğini. e kapandı malum burası. üzüldük falan filan. dorock pek bayık, katharsis eh işte.. ben caravan gibi bi yer istiyorum. gören duyan varsa ve söylerse sevinirim. asya yakası da olur farketmez, çok uzaklarda olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 caravan gibisini bulmak zor. kadıköyde kadife sokakta zincir var belki işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 gandalf wardi zamaninda teyy teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Estel_Anorien said: zincir çok kötü lan ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 arka oda güzel. barlar sokağı. kadıköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 caravan gibi kavramını açıkla ben gitmedim. ama sanırım kadıköy'deki en huzurlu mekan benim için, bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kadifedeki çoğu yer güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 zincir hariç söylediklerinizin caravanla alakası yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 caravan ne olmuş böyle yav. hastane gibi steril, nişantaşı mağazaları gibi pırıl pırıl bi yere dönüşmüş.. ne acayip geldi valla, "açıldı" dedikodularından sonra bi deneyelim dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 adam cluba çevirmiş sonra fail olmuş eskiye döneyim dmeiş ama bu sefer club yapacam diye yaptırttığı tadlatı söküp yenisini yapmaya cebi yetişmediği için hastane gibi kalmı aha yazık lan ornın müdavimleirne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Dorock'ın sidik ve kusmuk kokulu ortamına göre daha düzgün bir yerdi en azından. Neyse Old School var Caravan gibi Dorock gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 old school iyidir.reklam yapayım. arkadaşlar çıkıyo. iyiler baya gidiniz görünüz. lust - hard rock band. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar