Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Merhaba arkadaşlar . Öncelikle fotoğraf makinalarıyla en ilgili bölüm burası olduğu için yazıyorum . Dün nikon f501 analog makinemle fotoğraf çekerken makinemi arkadaşa vermemle merceğin parçalarını yerden toplamam bir oldu. Fotoğraftaki gibi kafası ( yada ne deniyorsa ) çıktı . Takılabiliyor fakat yerine oturmuyor . Netlik ayarıda yaparken sürekli sağa sola doğru kayma yapıyor ve yuvasında oynuyor. Bunun tamirinin pratik bir çözümü var mı ? Yada sirkecide falan illa yaptırmam mı gerekiyor ? Birde yaklaşık ne kadar tutar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Hayyam pasajı'na (klasik) ya da Demir Han'a (hocapaşada burası) git, zaten sana tamir etmeden önce ne kadara patlayacağını söylerler. Yedek parça getirmeleri gerekmiyorsa makul bir işçiliğe hallediyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hayyam pasajında nova fotoğraf var, orada sinan aykutalp sana yardımcı olur. bizzat beni bursa'dan mümin gönderdi dersen fiyatta indirim yapar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cok kaliteli bir objektif değilse tamirini tavsiye etmiyorum ben. Tamir coğu zaman mükemmel hale getirmiyoi yakın paralara ikinci el yenı bir lens alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Lens ağır darbe almış, iç aksamının ne hale geldiğini tahmin bile edemiyorum, ama mercekler kırılmamış sanırım. Tamir için fiyat al, ona göre hareket al. Ama ikinci el çok düşünme, multi-coating'i bok olmuş lensler çok piyasada. İşini bilen çoğu insan da lenslerin ne sürede mantar yapmaya başlayacağını bilip, o eşiğe yakın sürede sattığı için trajediler yaşanabiliyor. Tanıdık dışında ikinci el lens almanı pek önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar