Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hadi ben gene az cok inaniyorum birseylere, bu garip adam ne yapsin la cennet yok cehennem yok suzuka ile twilight yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://mattcbr.files.wordpress.com/2008/02/optimus-prime.jpg O na inanır O na taparız. Kardeşim bir tanrı olacaksa o da optimus prime dır. Peter Cullen O nun elçisidir. Dünyayı Peter'ın sesine hürmeten yaratmıştır. Ayrıca kamyoncu olması en asil duygunun insanı olmasının kanıtıdır. Her türlü kaçak işinde vardır , sınır tanımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 allah yok. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/38/South_Park_Xenu.jpg ALL HAIL XENU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 konu çöpe doğru hızla ilerliyor.. bu arada benim wireless'ın adı XenuXenu.. ama kendine hayrı yok lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 thetan gazi ile calisiyormus xenu diyorlar ondandir, valla scientology nin yalancisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 osrusa dunya ucar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Vingthor said: tanrıyı insan yarattı. Şunu yazmaya gelmiştim,yazılmış gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cennet olmasa bu kadar sevilir miydi tanri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cehennem olmasa bu kadar korkulmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Nekadar cıvık bir mesaj topluluğudur bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu evrenden pek memnun kalmadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 reset dedim dinlemeldiler save atcam diye kız vermediler. izzet altınmeşe söylüyor. http://locutus.kilu.de/img/izzet_altinmese_kerkukumhastakerkuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Dertleşmek istiyosan 1 tuşla birisine sarılmak istiyosan 2 tuşla eğlenmek için 3 tuşla mutlu olmak için 4 tuşla hepsini istiyorsan BENİM NUMARAMI TUŞLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Viktor said: tanri internete ulasabiliyormu diycem olay cikicak :p (cennette MMO oyniyamiycaksam bir omur boyu ibadetin ne onemi kaldi gerci :() Merak etme "size onları müjdeliyoruz onlar ki en über gearları bulacaklar,onlar için şüphesiz level cap yoktur" yazıyor kutsal kitapda ama şifreli anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Horizon said: Nekadar cıvık bir mesaj topluluğudur bu.. http://celtic.theoffside.com/files/2009/09/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Fistan said: yap diye ben emrettim Ya benimki sözümü hiç dinlemiyor, ne dilesem tersini yapıyor hınzır. Sen emirler falan iyi otorite kurmuşsun valla, dayakla mı eğitiyorsun yöntemin nasıl hocam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar