reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şimdi efendim benim bir kız kardeşim var benden 5-6 yaş kadar küçük bunun bir arkadaşı olmuştu sevgili diyemeyeceğim çünkü resmen kandırılarak etki altında hayatında ilk kez bir çocukla bu duruma gelmiş Çocuk bildiğiniz amele tabi kardeşim zaman geçtikçe büyüdükçe durumu farkedip ayrıldı buarada bu çocuk da benle yaşıt yani 22 yaşında Geldi çocuk benle konşmak istedi ben de adam yerine koydum konuştum 'bak artık seni sevmiyor onurunla git yoluna' vs insan gibi konuştum erkek erkeğe ağladı sızladı epey bi aramadı 2-3 ay gibi bir süre. Dün kardeşim dersaneden çıktı. İlkkez biz almadık. Bir msj: 'niye beni siz almadınız!' çocuk dersane çıkışı yolunu kesmiş kardeşimin İllah konuşcaz fln Kardeşim bu çocuktan kurtulmak için hattını fln değiştirmişti, onu da bulmuş. Eve geldi kardeşim sinirden titriyor Acaip ayar oldum Çocuğa çok sert mesajlar attım, aradı, sövdüm. Küfretmedim aslında ettim de denebilir. sübyancı sapık şerefsiz onursuz haysiyetsiz vsvs Ben facebook kullanmıyorum ama öğrendim ki çocuk face ine şöyle birşey yazmış: klasik amele entry si: 'artık sevgim değil nefretimsin!!1!!111 Enver senle de görüşcez !2!2123' bugün bi msj daha attım ulan şerefsiz dedim bir de tehdit mi ediosun Şimdi msj geldi, 'en yakın zamanda görşücez belanı zkcem' diye Şuan feci sinirliyim mantıklı karar veremiyorum cvp fln da yazmadım savcılığa mı versem Bir de bizim orda oturuyor herif! Ne tiplerle uğraşıyorum of Bu yaştan sonra gidip çocuk gibi yumruk at kafa at saçını çek yüzüne tükür fln yapcak hale gelmesin istiyorum olay yada diyorum ya çocuk amele yani çeker bıcaklar fln yada denyoluk yapar yine kardeşimi görmeye çalışır En kötü ihtimal, olayı peder duyarsa çeker vurur bunu Ne yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ulan dövücen böylelerini başlarım mantığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sen ne muhatap oluyorsun kardeşinle git karakola adamdan şikayetçi ol rahatsız ediyor beni ve kardeşimi tehdit ediyor diye. bi yoklasınlar elemanı. daha uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şöyle anlatim ben en son orta okulda kavga etmiş üniv. fln okumuş onların tabiriyle 'süt çocuğu' oluyorum Çünkü bu adamlar, fabrikada 243 liraya torna tezgahında çıraklık yapan kaybedecek birşeyi olmayan belasını arayan toplumun vasıfsız canlıları. bunlar için başımı belaya sokacak değilim En azından mümkün olduğu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 buyse iyi demiş, araya polis filan sokarsan tırsıp bi daha uğraşmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ne gerekecek. sağlam sopa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kardeşin nerden bulmuş o adamı onu öğren. gerekirse kardeşine de bi sopa çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 baktin kiz kardesini rahat birakmiyor polise git sikayetci ol sende amelelik yapip kaf göz dalma adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sen gidip onu dovsen bile ole adamların vardır çevresi alır 5 kişiyi gelir seni doverler sana yazık olur. en guzeli polise git olayı tamamen anlat. ona gore onlemi alsın onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evt o kadar farkım olmalı kardeşime de yeterince kızmıştım zamanında ve ztn ayrıldı da işte ama nezaman karakola gittiysem polisin tavırlarıyla hep maduriyetim daha da arttı Telefonuma gelen msj ile mahkemeden sadece aramasını mı engelletebilirim Telefona sapık fln dadandığında mahkeme ne yapıyor dilekçe verilince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 KArdeşinin ve kendinin taciz edildiğini belirt. Ha ama elemanda senin attığın mesaj neyin onları senin hakkında kullanırsa ayvayı yersin. O da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yok mu delikanlı 2-3 arkadaşın, lafını yumrugunu sakınmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Araya mafya sok abi polis ne, Türk polisi toplumun huzurunu korumak adına böyle ufak meselelerle ciddi ciddi ilgilenmiyo. Ya da dizilerdeki gibi babacan komiserlere falan denk gelceksin öyle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fistan köylümüsün ya ne adam toplayıp dövmeye mi gitcez burdaki polisler gaspçılara babacan bize değil malesef :/ mahkeme olayı hakkında bilgisi olan var mı Geril geril bi hal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abi işte o yüzden bul bi şekilde mafya falan sok araya yani nüfuzlu insanlar korkutsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 valla mahkeme falan diyorsun ya adam azıtırsa iyice tinerci falan gibi bişey anladıgım kadarıyla dsfsd gelir sokar bıcagı kardeşine sonra üzülürsün. sonra eve mahkeme kagıdı falan filan gelir baban bulur senin başın ağrır. ver üç beş kuruş al bunu bozdur harca bi daha yaklaşma bize falan de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben olsam gider ağzını burnunu dağıtır eline verirdim.arkan yok mu arkan sadfk herkesin bi yerlerde arkası vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Kime daldığına dikkat etmezsen arkan yoksa da doldururlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ya gerek yok kavgaya dövüşe, direk git şikayetçi ol. Tırsar çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Polise gitsene ne oldugunu sasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bu sorunu birer köpüklü kahve eşliğinde çözüme kavuşturalım de ters cevap verirse ama niye böyle yapıyorsunuz de o devam ettikçe sen de devam ettir, dumurdan dumura koştur herifi, şoktan ne yapacağını şaşırdığında bu defa sen kabalaş ve sonra bir pandik at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dövmek pek işe yaramaz. daha hırslanır sadece. polise gitceksin ve gittiğinide söyliyeceksin çocuğa. yusuf yusuf oturcak olm bi kıza deymez lan aslında falan dicek kendi kendine böle vazgeççek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Direk çak ağzına ilk gordugun yerde ve anda.kalkmazsa ayaga dön git.kalkarsa iyice tepele(becerebiliyosan)yoksa kurtulamazsın bunlardan sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 klasik yere düşen kötü numarası yapıp reddiye tam arkasını döndüğünde hamle yaparsa? bence hazır yere düşmüşken asfalta yapıştırsın herifi sonra arabayla üzerinden geçsin.artistik bi cümle kurup ciao diyip oradan uzaklaşsın.mesaj çok net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şaka bi yana çözüm yolunu söyledim sana pm den anca öyle başın ağrımaz. post kasıyor gibi oldum gidiyorum bu topikten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar