Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 webcamden video kaydedebilecek kaliteli, mumkunse open source ve freeware bi program ariyorum. bilen var midir? (nette webcam kaydi yaptigini soyleyen bi suru program ekrandaki tanimli bolgeyi ya da chatten gelen webcam goruntusunu kaydetmeye falan yariyo, onlardan aramiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 amcap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 seni çakal seni, ne yaramazlıklar kaydetçen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 HAHAHA ^^ zamanımızda çoğumuz kullanmışızdır birşekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben hiç kullanmadım. özeniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar