Radiance Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Saha zemini neden o kadar parlak anlamış degilim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 cilayı fullemişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 senko said: sen takıma girebildin yani :) beni d-ligine attılar :( B- idi bide notum, en skorer adamdım. oyunda d-ligi var bu arada... o dediğin sim olayı kesin ayarlaniyordur ya, assocation yaparken ayarlanabiliyordu çünkü. yok bende ilk başta d-lige gittim.D-lig de 5-6 maç yaptıktan sonra 10 günlük sözleşme teklifi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bu saate kadar oynadım.Çok fena sardım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oyun imba olmuş. career mode güzel tabi bikaç kötü yanı var ama o kadar da olacak. en başarılı career mode bu oyunda şimdiye kadar oynadığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bu arada bi ara buglandı hızlı hızlı skipleyince kızlar kaldı sahada ben maç yaparken sadsafdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kendime hemen 22 yaşında bir Arvydas Sabonis yarattım, acaip zevkli olmuş eklenen bu yeni mod. Yalnız her şey iyi hoş ta, her maç birkaç hücum 3 saniyesi çaldırmadan edemiyorum, iri bünye malum biraz hantal oluyor ve takılıyorum millete boyalıdan çıkarken:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben guard oynamayı seçtim hem normalde öyleydim hem de daha çok topla haşır neşirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben sg seçmiştim ama şut yerine paso millete asist yapmaya kasınca koç beni sg'likten pg'liğe aldı. pg başlıyorum artık çoğu oyuna. son periyotta da sg veya sf oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Center olmak çok zor ya, özellikle zayıf hızlı uzunlar karşısında çok zorlanıyorum, zaten 2-3 basket attırdınmı puanın yerlerde sürünüyor. İçerde ise ne zaman iyi pozisyonda yerleşip pas istesem, kötü pas isteği diyip puan kırıyor, çok kastı yani. Ben de PG açayım bari, hiç olmassa topun kontrolü bende olur, asistle işi götürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Golden State yaz kampına girdik bakalım , rakiplerim Ely, Turiaf, kesilmem inşallah takımdan. PF oynuyorum back to basket, low post 99 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 2k sports bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi spor oyunu yapımcısı burası bir gerçek. umalım "soccer" piyasasına da girerler de , oyun tarihi gerçeğe yakın bir futbol oyunu görür (pes gerçekçi diyecek olanlar şimdiden sussun bence ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 en mantıklısı pg aslında. asist cidden kolay yapılıyo ve direkt b, b+ ile giriyosunuz. ama şöyle de bi durum var unutmayın boya verdikçe performans getirisi düşüyo. 6.3 lük adamla 2 asistte bi üste çıkarken teammate grade, 6.6 lık adamla yapınca 3-4 asiste çıktı. ha tabi 6.3 lük olan sg dı 6.6 lıksa pg ordan da olabilir ama oyunun başında boya verirsen şöyle şöyle eksileri olur diyodu dikkat etmedim bi daha başlıcam sanırım, tam doğrusunu bi daha dinleyip yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben scoring sf olarak basladım. orlando da traininglere cıkıorm şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 my playerda oyun suresini ve zorluğunu nası deiştircez?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben de bu adamlar girsin istiyorum valla futbol sektörüne.. O değil de basketbolda terimleri falan hiç bilmem pg oynuyorum 3lük atmayı sevdiğimden :D Pozisyonların açılımları nelerdir, ne işe yararlar öğrenebileceğim bi site verebilir misiniz? Ya da işsiz bir hayırsever "nba 2k10 my player tutosu" hazırlayabilir mi? dfgdfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Abi kafayı yicem bi sürü güzel şey yapıyorum notum aşırı yavaş ilerliyo, tek bi kötü şut kararında direk bi not düşürüyo. Çok kötü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 pg olarak atlanta hawks ın training camp ına seçildim. ilk antrenman maçında A aldım takım arkadaşlarımdan. Oyuncu değişikliği olmadığı için daha yükseklere taşıyabiliyorsunuz notunuzu. Bu performanstan sonra heralde seçerler beni draftta, gerçi daha 5 maç daha var ama bakalım kısmet:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ben kısalar daha çok point aldığından 6.1 yaptım boyumu, üçlükçü PG oldum. Ama uzunlardan screen istemeyi ve atakta taktik göstermeyi bulamadım henüz. Bir de seti kurarken toplu adamımın önü kapalıyken, arkasına da geçsem, boşa da çıksam tekrar bana topu çevirmedikleri oluyor, pas istesem bu sefer de -puan alıyoruz kazmaların yüzünden. Ya da tutup son saniyede topu bana atıyorlar elimde patlasın diye, birkaç sefer o yüzden 3lük yüzdem düştü. Aslında madem böyle über bir mode yapılmış, her oyuncunun hücumda ve defansta nerelerde duracağını, koşacağını, olası atış noktalarını falan herşeyi anlatan bir school kısmı olmalıydı oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 var abi zaten, karıştır ayarları şimdi çıktım oyundan ama orada team book mu ne öyle bişey var. takımın ne oynadığını gösteriyo. 3 tane taktik var (ofansif ve defansif), zaten onlar da oynarken bariz belli oluyo takımın hangisini oynadığı sen de ona göre oynıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2-3 haftadir oynuyorum, my playerda 2. kariyerime basladim ilk denemeden sonra ve baslarda dusuk puan normal. yani mevkinizin statlarini 70'e kadar kasinca oyun kolaylasiyor bayagi. SG actim, boy da 6'6 ve all round yaptim. Her seyi de gayet guzel yapiyorum, memnunum valla :D Denver nuggetsta cikiyorum simdi, carmeloya veriyorum paslari o bitiriyor isi, cok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Video muthis yarin bakayim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 scoring sg yim draft combine dan beri oynuyorum ben dolayisiyla azicik daha boostlu basladim normalden simdi boston da ray allen i benche attim cok mesudum. rookie of the month falan oldum. bir oneri sadece coaching options-play vision dan show all plays i acin cok daha rahat oluyo uzerinize kurulan setleri falan oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 analogsuz pad ile deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 supremeallah said: scoring sg yim draft combine dan beri oynuyorum ben dolayisiyla azicik daha boostlu basladim normalden simdi boston da ray allen i benche attim cok mesudum. rookie of the month falan oldum. bir oneri sadece coaching options-play vision dan show all plays i acin cok daha rahat oluyo uzerinize kurulan setleri falan oynamak. draft combine nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar