dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Herkese merhaba adım zafer 27 yaşındayım istanbul bakırköylüyüm.özel bi şirkette sözel bi adam olarak çalışmaktayım :) Forumu genelde Frp - MMORPG (Ultima Online) için kullanmayı düşünsemde zaman içerisinde ne olur bilinmez :) İlgi Alanlarım : uyumak,motosiklet,müzik fantastik kurguya dair herşey etc. Forumdan Tüm motorcu arkadaşları beklerim ist bakırköydeyim buyrun hoşbeş sohbet edelim tanışalım kaynaşalım :) Buda Ben ve siyan incim Darkstorm Şimdilik bukadar follow' me. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hoşgeldin zafer. motor güzelmiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Hoşgeldin.Bi tur atim mi şunla bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Beyt said: Hoşgeldin.Bi tur atim mi şunla bu arada hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar. Bi tur atabilirsin tabi köşeden dönüp geliceksen:) biraz hırçındır dikkat et ama :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hoşgeldin bakalm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 zengin bebesine benziyor ama? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 selam hoşgeldin iyi vakit geçirirsin umarım. bu arada fotoyu çekildiğin yeri biliyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Herkes böyle açsın artık topikleri.Hoşgeldin dostum kaç fites. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Böjeek said: selam hoşgeldin iyi vakit geçirirsin umarım. bu arada fotoyu çekildiğin yeri biliyorum teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum 2x.yarın muhtemelen öğle saatlerinde orda toplanıyoruz buyur gel bitanede beraber çekinelim madem biliyosun lokasyonu :) zengin bebesine benziyor ama? değilim.işçiyim emekçiyim.tamamen alın teri arkasında fln yer olsa sticker olarak yapıştıracağım ; BABA PARASI DEĞİL ALIN TERİ GAZ FREN ŞANZUMAN HALİMİZ DUMAN İSTEDİM VERMEDİLER SEN ŞÖFÖRSÜN DEDİLER EMEĞİMİZ BİLEK ZORU ALLAHIM SEN BİZİ KORU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abilify said: Herkes böyle açsın artık topikleri.Hoşgeldin dostum kaç fites. hoşbulduk 6 vites hepsi ileri not geri :) Birde çok maruz kaldığım kaç basıyor abi bu? kaç ibre var bunda. köklüyonmu? kapışakmı? kaça bunlar GAWASAKİMİ bu? ön kaldırabiliyonmu. :( 300 dijital kadran var ama bu 285-287 de limitör gazı kesiyor ibre dijital.Genelde turbolu araçlarla kapışırım arada birde fantazi olsundiye 95-96 tüplü çaça şahin doğan SLX lerlede kapıştığım olur teskolu olursa oda :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Çok yakıyor mu :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 @dreamtheater iscinin emekcinin patisidir burasi aramiza hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fistan tutmuyor hiç fake tahminlerin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 arkadaşın mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 neden motorcular, diğer motor kullananalarla tanışmak istiyo lan hep. o da bi vasıta sadece lan. bütün araba kullananlar hadi bakalım yarın otobana çıkıyoruz diye bişey oldu mu daha önce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Fistan said: fake ne ben nede darkstorm feyk. dahada inandırıcı gelmediyse çıplak resimlerimi ekliyebilirim uyariyorum monster c*ck attack. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ne kadar çıplak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fede said: neden motorcular, diğer motor kullananalarla tanışmak istiyo lan hep. o da bi vasıta sadece lan. bütün araba kullananlar hadi bakalım yarın otobana çıkıyoruz diye bişey oldu mu daha önce olabiliyor genelde marka lansman gruplarında arabalardada Başlıca nedenlerine gelicek olursak 1. Adetten 2. motor tutkudur (yersen) 3. yaşanmadan anlaşılmaz farklı dünyevi duygular ne demiş şair Live it' bkz. böylede live bilirsin.yerse. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamtheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Llama said: ne kadar çıplak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 motor kugulmuş selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hoşgele beşgele (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2. videoda sadece motorlar var lan :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.