Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o değilde kursa gidemedim ben ya hahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben de cons u aldatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. İlk mesajda gelmiş senin cevabın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aldatamayacak kadar yetersizseniz daha kötü sorunlarınız var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yetersizseniz, yeter sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 SeaGle said: aldatmak en aşağılık eylem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 demedi demeyin demeti dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yahu aldatmak istemek nedir be? hem aldatmak isteyenin başlık açması neden ki.. aldatılmak isterse başlık açar adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Buyse said: "dünyanın hiç bir nüzhet'i yalan söylememelidir." dokuzuncu hariciye koğuşu. hahah aynisi gecmisti zihnimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Skroce said: Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. hahahaha tespit +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aldatmak çekici bir şeydir bunun tartışması olamaz zaten de irade sahibi olmak lazım, sevdiğine acı vermemek lazım. Sevmiyosan da ayrıl sonra ne halt yersen ye yani biraz saygı olmalı.. Bi kız vardı konuşuyoduk çok birini aldatasaım var dedi ama sevgilisi yoktu. Bi sevgilim olursa senle aldatıcam deid tamam dedim sonra benim evgilim oldu plan yattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cons lan alsana beni havaalanindan. ama telefonum yok. goz karariyla secicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: SeaGle said: aldatmak en aşağılık meyiller bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bir insan sevdiği birisini üzmek istiyorsa o insan onu zaten sevmiyordur. Git yat başkalarıyla falan. Zaten aldattım daha önce diyorsun, bir kere yapan bir daha yapabilir. Hep böyle gider muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 normal bir insan ama bak normal bir insan, ciddi bir ilişkisi varsa zaten aldatmaz. ciddiyetsiz bi ilişkin var ve bunu kabul ediyorsan tabi ki takıl kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Skroce said: Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. yanlış tespit.hiç de defalarca aldatılmadım. sadece bakış açısı. insan öldürmek ruh hastalığıdır,dangalaklıktır deyince de defalarca insan öldürmüş mü oluyorum sayın çok bilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bellaya güzel bir +1 demek geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Skroce trollüyor yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella'ya +1 de benden bakarsın ortalık kızışır kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: Skroce said: Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. yanlış tespit.hiç de defalarca aldatılmadım. sadece bakış açısı. insan öldürmek ruh hastalığıdır,dangalaklıktır deyince de defalarca insan öldürmüş mü oluyorum sayın çok bilmiş? hayır öldürülmüş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ayrıca kurduğunuz mantığa tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 suvras görüyorum ki ayrıldığım kız arkadaşım da aynı senin gibi düşünmüş olmalı büyük ihtimalle sen ve senin gibilerin .. ühü ühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar