Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o değilde kursa gidemedim ben ya hahahaa
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. İlk mesajda gelmiş senin cevabın.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aldatamayacak kadar yetersizseniz daha kötü sorunlarınız var demektir.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 SeaGle said: aldatmak en aşağılık eylem bence
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yahu aldatmak istemek nedir be? hem aldatmak isteyenin başlık açması neden ki.. aldatılmak isterse başlık açar adam..
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Buyse said: "dünyanın hiç bir nüzhet'i yalan söylememelidir." dokuzuncu hariciye koğuşu. hahah aynisi gecmisti zihnimden.
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Skroce said: Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. hahahaha tespit +1
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aldatmak çekici bir şeydir bunun tartışması olamaz zaten de irade sahibi olmak lazım, sevdiğine acı vermemek lazım. Sevmiyosan da ayrıl sonra ne halt yersen ye yani biraz saygı olmalı.. Bi kız vardı konuşuyoduk çok birini aldatasaım var dedi ama sevgilisi yoktu. Bi sevgilim olursa senle aldatıcam deid tamam dedim sonra benim evgilim oldu plan yattı :D
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cons lan alsana beni havaalanindan. ama telefonum yok. goz karariyla secicen.
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: SeaGle said: aldatmak en aşağılık meyiller bence
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bir insan sevdiği birisini üzmek istiyorsa o insan onu zaten sevmiyordur. Git yat başkalarıyla falan. Zaten aldattım daha önce diyorsun, bir kere yapan bir daha yapabilir. Hep böyle gider muhtemelen
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 normal bir insan ama bak normal bir insan, ciddi bir ilişkisi varsa zaten aldatmaz. ciddiyetsiz bi ilişkin var ve bunu kabul ediyorsan tabi ki takıl kafana göre.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Skroce said: Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. yanlış tespit.hiç de defalarca aldatılmadım. sadece bakış açısı. insan öldürmek ruh hastalığıdır,dangalaklıktır deyince de defalarca insan öldürmüş mü oluyorum sayın çok bilmiş?
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bellaya güzel bir +1 demek geldi içimden.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella'ya +1 de benden bakarsın ortalık kızışır kavga çıkar.
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: Skroce said: Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. yanlış tespit.hiç de defalarca aldatılmadım. sadece bakış açısı. insan öldürmek ruh hastalığıdır,dangalaklıktır deyince de defalarca insan öldürmüş mü oluyorum sayın çok bilmiş? hayır öldürülmüş oluyorsun.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider.
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 suvras görüyorum ki ayrıldığım kız arkadaşım da aynı senin gibi düşünmüş olmalı büyük ihtimalle sen ve senin gibilerin .. ühü ühe
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya
Öne çıkan mesajlar