Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fixerlara Özel Grid Areadan Faydalanma Yolu!....

kemalke

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde Yeni Bir Şey Öğrendim Sizede Bildirim Dedim
Fixerların Whompa olmayan yerlere gidebilikleri özel bir Grid Areası Var.(Mış) Bunun için Fixerla Team Yapıp Grid Terminalin Yanına Gitmek Gerekiyor. Fixer Bir Buff Yapıyor (Adını Henüz Bilmiyorum) Ve Çantanıza Yuvarlak Bir İtem Geliyor Bunu Sol Tuşla Alıp Sağ Tuşla Grid Terminalinin Üstüne Bıraktığınızda Malum Changing Area Yazısı Çıkıyor Ve Valaaaaa Garip Bir Yerdesiniz. Her Taraf Mavi Ve Ortada Kocaman Devasa Bir Kristal Etrafında Halkalar Olan Bir Yerdesiniz. Şimdi Bu Yer Nasıl Çalışıyor Onu Anlatim. Galiba 9 katlı (Tam Katını Bende Bilmiyorum) Haritanızı Açarsanız (P Tuşu İle) Haritada Açık
Mavi ile Yazılmış 1L - 2H - 9P Gibi Harf ve Rakkamlar Vardır. Rakkam Gitmek İstediğiniz Yerin Katını Belirtir. Diyelim Haritada 9L Yazan Yere Gitmek İstiyorsunuz Bunun İçin 9 uncu Kata Çıkıp Sola Dönmek Ve Gatelerin Üzerinde Yazan Yerlere Bakmanız Ve Haritada Oraya En Yakın Gate Hangisiyse Girin Ve
Ordan Yalmla Gitmek İstediğiniz Yere Uçun. Gelelim İşin Zor Kısmına Dönüş Yolu Tabanvay Yada Yalm Eğer Teamda Doc Fixer Yada Transfer Yapabilen Bir Irk Yoksa Yolunuz En Yakın Şehre Kadar Bayağı Uzun Olabiliyor!....
Kolay Gelsin[hline]Coldox [martial Artist]
Clan Dead Figther!..

[Bu mesaj kemalke tarafından 25 Mart 2003 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kemalke tarafından 25 Mart 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her kelimenin ilk harfini büyük yazmak zor olmuyor mu ?[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evet Clan Side için kabus olan Grid I-II-III-IV questlerini yapman grid armor ile birlite fixer grid e girmeni sağlayan nanoyuda sana sağlıyor
Bu arada mission ı gerçekleştirmenin clan için kabus olmasının en büyük nedenide Genlinin Omni Entertainment bölgesinde geçmesinden kaynaklanıyor.
(I. quest bittikten sonra Fixer grid access kazanılabiliyor. Item ın adıda Data Receptacle. İlerleyen günlerde eğer ihtiyaç olursa questi siteye yazabilirim.)
Sosyal ağlarda paylaş

LOL Lion usenmis gibi gorunuyo aciklamaya bari ben yazim amme hizmeti olsun =p

said:
hmm evet Clan Side için kabus olan Grid I-II-III-IV questlerini yapman grid armor ile birlite fixer grid e girmeni sağlayan nanoyuda sana sağlıyor

dagitmissiniz heheh
Grid Armor MK I-II-III-IV ile fixer grid bambaska iki sey

GA iste adi ustunde Armor - hani fixer kisiler mavis mavis dolasio ya etrafta, ahan da o GA =p

GA bulmak zor, rare bi nano...

fixer grid nanolari ise fixer quest 1 ve 2`yle elde edilebiliyor. bi self-only bi de team olani var. tahmin edilebilecegi uzere, fixer quest part 1 self only olani [hack grid data stream], part 2 de team nanosunu [hack grid data stream (team)] veriyor odul olarak.

ayrica azmetmis clannerlar bu quest`i whompa yoluyla, yalm`siz bile yapmislar, ao official forumlarin fixer profession bolumunde aratip basari oykulerini okuyabilirsiniz =p

yok yani ole clanner icin cok zor da bilmemne. azimle sey yapan, sey yapar =p
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Çok yararlı bi nano dur bütün Fixer lara tavsiye ediyorum questte çok uzun görünüyor fakat yalm varsa ve iyi bide ess alırsanız ess. bitmeden questi bitirirsiniz...

Questin son kısmında 4-5 mob gezmeniz gerek ve her mob a ulaşmak için 10 dakika süreniz var burda biraz kasılıcaksınız ama önceden questi almadan gidip yerlerine bakarsanız oda oldukça kolay olucak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...