Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şarkılı turkulu reklam yapmıslar bizim tuvaletten veya benim odamdan sahilden fln çekmior nedendir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 senin odandan sahilden derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 y.koy sahilinde kayalıklardan cekmior bakırkoydede odamdan cekmior 1 haftadır tuvalette mesaj bile atamıorm hayatmı bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 benim odada da çekmiyor ama salonda full çekiyo hatta asansörde bile denedim çekiyor ama benim odada nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Cairne said: y.koy sahilinde kayalıklardan cekmior bakırkoydede odamdan cekmior 1 haftadır tuvalette mesaj bile atamıorm hayatmı bu :( abicim sapık mısınız, denizin neredeyse içinde kayalıga çıkıp telefonla niye konuşuyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 konusulur yahu niye konusulmasın. deniz kıyısında kayalıklarda oturmadın mı hic arkadaslarınla. ayrıca ben bakırkoy sahilde telefonla konustugumu hatırlıyorum yahu, mumkun degil yani oralarda cekmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bizim de eski evde her yerde çekiyordu yalnızca bilgisayar masam ve 1m^2 çevresinde sapıtıyordu. Açınca abbüpzvukbıvv diye sesler geliyordu karşıdan sadece. O alandan çıkınca herşey düzeliyordu bir anda. Ben onun çekim gücüyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar