Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şarkılı turkulu reklam yapmıslar bizim tuvaletten veya benim odamdan sahilden fln çekmior nedendir :S
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 y.koy sahilinde kayalıklardan cekmior bakırkoydede odamdan cekmior 1 haftadır tuvalette mesaj bile atamıorm hayatmı bu :(
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 benim odada da çekmiyor ama salonda full çekiyo hatta asansörde bile denedim çekiyor ama benim odada nafile
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Cairne said: y.koy sahilinde kayalıklardan cekmior bakırkoydede odamdan cekmior 1 haftadır tuvalette mesaj bile atamıorm hayatmı bu :( abicim sapık mısınız, denizin neredeyse içinde kayalıga çıkıp telefonla niye konuşuyorsunuz ya.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 konusulur yahu niye konusulmasın. deniz kıyısında kayalıklarda oturmadın mı hic arkadaslarınla. ayrıca ben bakırkoy sahilde telefonla konustugumu hatırlıyorum yahu, mumkun degil yani oralarda cekmemesi.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bizim de eski evde her yerde çekiyordu yalnızca bilgisayar masam ve 1m^2 çevresinde sapıtıyordu. Açınca abbüpzvukbıvv diye sesler geliyordu karşıdan sadece. O alandan çıkınca herşey düzeliyordu bir anda. Ben onun çekim gücüyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Öne çıkan mesajlar