paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Fistan said: ben telefon beklemem mesela insanlar benden telefon bekler o yüzden böyle bi sorunum olmadı hiç Chuck Norris misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj dan nefret ederim. Bişey diyeceksen ara yada uza. Hayat felsefem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arma'ya katiliyorum. mesaj ne lan. ara soyle fakir misin isin gucun mu yok. mesajlasmak sux arkadaslar. ayrica patide ne cok needy insan varmis, acidim boyle gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 mesaj ftw. yazıyosun yazıcanı sonra işine bakıyosun telefona uzanmak zor gelince ameaan sonra yazarım rahatlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 paspatur said: Fistan said: ben telefon beklemem mesela insanlar benden telefon bekler o yüzden böyle bi sorunum olmadı hiç Chuck Norris misin sen? herkes chuck norris şakaları yapar chuch norris fistan şakası yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 evet arama olayına katılmadan edemicem ben mi alıştırdım bilmiyorum da artık arkadaşlar da mesaj atmıyor arıyor herkes.bir de o mesaj olayını da abartan tipler var 25 saat boyunca elinde telefonla, tamamen omuriliğin yönlendirdiği mesajlaşmalardan ibaret bi telefon kullanımı, çirkin oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dory said: arma'ya katiliyorum. mesaj ne lan. ara soyle fakir misin isin gucun mu yok. mesajlasmak sux arkadaslar. ayrica patide ne cok needy insan varmis, acidim boyle gorunce. oha aynen ya. sonunda benimle hemfikir birilerini görmek güzel. "avea 5bin mesaj aldım 7 günde bitti allahseniinandırsınoderececeSEVİORMABE" durumları lise falan ya. lise 1 hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 2sinin de tadı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Çok mesaj atan biri değilim, bu özelliği kullanmayı da çok sevmem. Ama bazen; otobüsteyken vs. zaten arayıp birşeyi sormayı unutmuşsam, telefon numarası isteyeceksem kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abvblizzard said: doğumgününde sadece vakıfbankın mesaj atması... :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar