Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ekran kartı chipseti Nvidia olan bir laptop arıyorum. Fakat neredeyse bütün chipsetler ATI. Nvidia birkaç model var ve olanlarda paylaşımlı.(listede yanında max ---- yazıyor) bundan sonra bütün modeller böyle mi çıkacak ? bittimi paylaşımsız ekran kartı devri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ekran kartının kendi rami olsa da paylaşımlı kullanabiliyor. Benim bilgisayarda 1gb ekran kartı var mesela, ancak paylaşımlı 2gb olarak görünüyor (ramdeki 1gb'a oturup, kendini 2ye yükseltiyo yani) Ayrıntılı incele baktıığn modelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 O olayı nası yapabiliyoruz? benimkinde de var o artırılabilir ram özelliği ama nerden becerebilceğimi kestiremedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bios tan olması lazım o ayarın. oyun amaclı nvidia kartlı notebook düşünüyosan 9600gs, GT falana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar