Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off Ki, ne Of bi el atın şu garibime

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Yahu delircem bilgisayar aldım xp kurdum acemisiyiz diye eziyor bu xp beni.Şimdi bir kaç problemim var bi yardım ediniz ya çazesiz kaldım.

İlk olarak
DÜn bişi yaptım ben bu bilgisayara ve artık her windows açıldığında ses kartını ati kontrol paneli yüklüyor ve öle bi durgunluk yaşıyor 30 sn kadar bilgisayarım a fln giremiyosun orda bişiler yapıyor ama anlamadım napıyor sonra 30 sn geçince norton ve ardından icq yüknelip bilgisayar tam olarak açılıyor. Dedim bu haltı norton mu yiyor yoksa icq mu ikisinide kapadım yok olmadı yine hatta o sırada windowsun yağtığı işlemleri kontrol ettim yok bulamadım sorunlu bişi.
Dün ati nin yeni sürücülerini yükledim ekran karıt için ondan sonra oldu glb emin diilim bu gün kaldırdım yeni sürücüleri eskisini yükledim ı ıh olmadı gene. Yahu bi yardımcı olun canlarım ciğerlerim.

Diğer sorun Xitami ile ilgili açılmıyor açtığımda could not open port 80 diyor gittim cfg den değiştirdim protunu fln ı ıh yine açmıyor bu sefer o portu açamadım diyor xp firewall var galiba dedi dom onu kapadım(glba) yine olmadı uğraşıyorum beceremedim. Bi bilgisi olan veya problemle karşılaşan varsa bi yardımcı olsun lütfen[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

bak ekran kartının enbaşta açılmasını önle (msconfig). sonra bilgisayar açıldıktan sonra kendin aç. biraz zman öldürücü ama işe yarayabilir.[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...