Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğru düzgün yemek yapamayan biriyim. 2 hafta yalnız yaşadım 5 kilo verdim, haftada 3 gün falan 20 dakka koşarak. Normalde yediğimin yarısından azını falan yiyordum; ilk hafta aç gibiydim, ikinci hafta alıştım.

Yalnızlık falan kısımlarını bilemeyeceğim, öğrenci olunca yalnızlık çekmiyor insan.
Mesaj tarihi:
yalniz yasamayi seven degil, sevmeyen adam asosyaldir. yalniz yasadiginda evinde yalnizsindir, insan gormek istersen cagirirsin, gidersin, gezersin, tozarsin. eve gelince de yalniz.

oh, mis!

ek: yok yalniz yasamayi sevmiyorsan, ev arkadasindan baska arkadasin olmadigi, insanlari gormeye mecbur kalmadiginda pasif pasif yalniz takildigin icindir.
Mesaj tarihi:
Yalnız yaşamak gerçekten ayrı bir rahatlık ama aile ortamını özliyebiliyor insan zaman zaman.Özelliklede sofraya tek başına oturup yalnız yemek yendiği zaman
Mesaj tarihi:
tek basina yasamak cok sorumluluk isteyen bisi ama keyfine gore yasamanin tadi bambaska. ev arkadasi veya aile ne kadar iyi olursa olsun -ki her zaman bi sorun vardir- tek basina yasamak harika bisey.
ankaraya ilk geldigim sene ev arkadasi bulana kadar 2 ay yasamistim, ailemden yeni ayrildigim ve seyranbaglarinda oturdugum icin-rezalet bi yer- biraz urkunctu.
Mesaj tarihi:
2 ayla olmaz o iş.
başlarda eğlenceli geliyo.
lavaboda felan yıkanıyodum ben bütün ev benim heeey diye.
6 7 ay sonra fenalık geliyo.
arkadası zorla 1 hafta evde tutmustum bi kere baymıştım çok.
  • Yeni Oluştur...