Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 arkadaşlar firefox kullanıyorum,mozilla, mesela facebook.com'a kullanıcı adı şifremi yazdığımda 1 sefer soruyo kaydedilsin mi diye,hayır dedim ben ona kazayla onu nasıl geri getirebilirim,yani nasıl bi sitede manuel olarak kkullanıcı adımı şifremi kaydedebilirim ? geçmiş'ten kayıtlı parolaları,çerezleri falan sildim ama gene çıkmadı onuda söliim. ilginize teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Seçenekler > Güvenlik > Ayrıcalıklar kısmında yazıyosa kaldırıver ordan facebook'u. Ama çerezleri falan sildiğinde yeniden çıkması lazım normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bende ariyodum bak hatirlattigin iyi oldu :) http://www.techsnack.net/how-to-retrieve-your-firefoxs-saved-password said: First, go to your Firefox, choose Tools -> Options. Switch to the Security tab and press the Show Passwords button. After that, you may see a popup window which listed out all site that you choose to remember your passwords. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oldu be çok saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben de bu şifrelerin görülememesini istiyom firefoxtan. bunun yolu yokmudur ey millet? -mesela oturdu birisi bilgisayarıma açtı firefoxu baktı şifrelere... 1 butonla tıklayarak görebilecek kadar kolay olmasın en azından. ne bileyim encrypt etsin şifreleri filan? -master password olayı da çok uyuz, her seferinde bir de master password soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar