Wrasoujai13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sen malsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mal velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 susma sustukça sıra sana gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 selam güçsüzkaranlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WeakDarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lyvanna_Dolores said: selam güçsüzkaranlık Troll'ü kaldıracak gücüm kalmadı. Kaşınmayın hepinizi teker teker avlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ahah karanlık taraf zayıfladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 güçlükaranlık neden banlandı , çok kibar , seviyeli bir sıfattı kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 karanlık tarafı zayıflamış. melek gibi insan olmuş. banı açılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 BENİ AVLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 i sense disturbance in the force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WeakDarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Marty said: BENİ AVLA Hiç havamda değilim. Senin küçücük beyninle uğraşacak vaktim yok. "peder zickler" said: güçlükaranlık neden banlandı , çok kibar , seviyeli bir sıfattı kendisi Ya bi konuda birisi birşeyi yutkunmaktan bahsetti. Ben de, ondan önce ağzına alma faslı var tabi dedim. Millet yanlış anladı tabi doğal olarak. Ama ben kötü niyetle dememiştim. Sonra çok sinirlendim. Embesiller diye konu açtım ve içimi döktüm. Daha sonra da küt BAN =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Benim benimi ölçüp sonra avlayıp bi de angutlar diye başlık açıp bunları herkesle paylaşmanı istiyorum ama önce bi de başka bi fasıl var ama sen daha iyi bilirsin gibime geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 LÜTFEN Cevap yaz.Bekliyorum Öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WeakDarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Marty said: Benim benimi ölçüp sonra avlayıp bi de angutlar diye başlık açıp bunları herkesle paylaşmanı istiyorum ama önce bi de başka bi fasıl var ama sen daha iyi bilirsin gibime geliyore Ölçerim sen kafanı yorma. Angutlar diye konu açmadım, embesiller diye konu açtım. Ki millet merak etti diye söyledim. Bunları geç. Diğer fasla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 diğer fasla gelirsek birini avlamadan önce ismini ağzına almak gerekir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WeakDarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lexius said: diğer fasla gelirsek birini avlamadan önce ismini ağzına almak gerekir .. sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 en az bunun kadar sıkıcısın güçsüzkaranlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lyvanna_Dolores said: en az bunun kadar sıkıcısın güçsüzkaranlık ACI ÇEKİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WeakDarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lyvanna_Dolores said: en az bunun kadar sıkıcısın güçsüzkaranlık Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş. Jahrein said: hade banlayın artık fazla bile kaldı elinde balonuyla... Ben de onu bekliyorum. Özlendiğimi duyup gelmiştim. Yanılmışım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 eeeeEEEEeeeehh be ne çene varmış sende de iplikçi karının http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iplikci+karinin+gotu+gibi+cir+cir+otmek ... töbe töbeee bide adam olacan bi sus artık bi otur oturduğun yerde motorun soğusun az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 banamı dedin ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çok ayıp kermit güçsüz birini eziyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 psikolojim bozuk. üstüme gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar