Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya yet yasin hayatımda otobüsle falan işim olmadı. ne şimdi burda hayat standardı ot bok onu mu anlatayim allah allah. yetkilysen oraya oturduysan anlatacaksın arkadaş çatır çutur.o zaten gişelerde delik koymuşlar ses geçirsin diye adamı duymuyorum dfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahaha oralar sapıklık zaten adamın dudağını oraya sokup çıkartması gerek anlaşabilmen için sadkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 FromTheHell said: paso çıkartmak da çok rezil. kız arkadaşım, çok da güzel bi kız arkadaşım gitti 10dk bekletip çıkartmışlar pasosunu. muhabbet etmişler o esnada da güzel güzel. biz gittik 2 arkadaşlan. çok acelesi var en kısa sürede nasıl çıkartabiliriz gibisinden o kadar dert yandık aylık geyiğini kaçırmamak adına. EN ERKEN 1 HAFTAYA ÇIKAR GENÇLER diyerek 1 hafta sonra tekrar gelmemizi söyleyerek boktan bi fiş tutuşturdular elimize. bu da böyle bir anımdır. yoo 10 dakikada çıktı benim de sdf tek sorun sıra beklemek amma velakin sırayı alıp 30 dakika sonra gelebilirsin sorun yok onda da. hatta benim gittiğim zaman herkese 10 dakikada veriyorlardı pasoyu. eğer internetten başvurursan 1 hafta sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 pazartekke'de ÜÇ SAAT (9-12) arası bekledik ve çıkardık, bi-iki hafta önce. isteyince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 @ardeth bize fiş dayadılar valla, internetten de başvurmamıştık. okulu asıp gittik erkenden bide, sıra mıra olmasın diye. yine de fişi dayayıp SIRADAKİİEE moduna girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya save ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Suç sende, o görevlilerde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yetersiz de sen oluyorsun bu durumda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yetersiz olan Killer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 çok kötüsün killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sen adama yerini sormuşsun , adam da söylemiş yerini sana. Açık olup olmadığını mı sordun da konuşuyorsun boş boş ? Kendi dalgınlığını başkalarına yıkmak peh. Lock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bence sensin salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Fistan said: yetersiz olan Killer bence. oldukça yetersiz hem de. bu ülkede takvimlerde bazı günler kırmızıyla işaretli. işte o günlerde resmi işler olmuo, bunun için insanları bırak ülkene laf etmeye hiç gerek yok. ayrıca bütün iett çalışanları pasonun çıkarılacağı yeri bilip sana ayrıntılı açıklama yapmak durumunda değil hele ki yapmıo diye laf yemek zorunda hiç değil. yani başlık içerik uyumu 10 üzerinden 1 ile sınıfta kaldın killer diyoruz. konuyuda turistlere yol tarif etmene bağlamana ayrıca bi - veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Benim mal vatandaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Masquerade said: ne demişler. dünya kadar malın olacağına ahahahhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 killer devamlı böyle yunan ajanımıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben suçsuzum demiyorum ki? yazının ne tarafını adam gibi okudunuz anlamadım. hareket amirliğindeki herif adam gibi anlatmak zorunda değil yani öyle mi? veya akbil gişesindeki çalışan. hmm peki. turist olayınıda anlamamışın wild. gerçi ben açık anlatamamışım tam. ben o kadar insana yer sordum hepsi farklı biyer söyledi kendi vatandaşım. turist yabancı ülkede biyeri rahatlıkla buldu ama onu diyorum. %100 alakalı olaylar değil tabi de anlayana artık. neyse geçti sinirim. ayaklarım ağrıyo ama hala dff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hayatim kisisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Fistan said: yetersiz olan Killer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 nası bi op lan bu olay akışı kuranda bile bu kadar bozuk değil ne içtin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kuran hakkinda nasil konusuyosun sen terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 killer, gercekten yetemeyen senmissin =) sen hata yaptigindan insanlar duzeltmedi diye onlara kizamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Buna sinirleniyosan bu kadar.Go go psikolog derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bu Ulkede devlet dairesi ile olan işlerin hafta sonu yürümedigini bilmiyorsan. biraz daha öğrenecek şeyin var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Masquerade said: ne demişler. dünya kadar malın olacağına ajhaha hayvansin rezil seni off sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar