Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim yetersiz ülkem

Killer

Öne çıkan mesajlar

ya yet yasin hayatımda otobüsle falan işim olmadı. ne şimdi burda hayat standardı ot bok onu mu anlatayim allah allah. yetkilysen oraya oturduysan anlatacaksın arkadaş çatır çutur.o zaten gişelerde delik koymuşlar ses geçirsin diye adamı duymuyorum dfgfd.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

paso çıkartmak da çok rezil.
kız arkadaşım, çok da güzel bi kız arkadaşım gitti 10dk bekletip çıkartmışlar pasosunu. muhabbet etmişler o esnada da güzel güzel.
biz gittik 2 arkadaşlan. çok acelesi var en kısa sürede nasıl çıkartabiliriz gibisinden o kadar dert yandık aylık geyiğini kaçırmamak adına. EN ERKEN 1 HAFTAYA ÇIKAR GENÇLER diyerek 1 hafta sonra tekrar gelmemizi söyleyerek boktan bi fiş tutuşturdular elimize.
bu da böyle bir anımdır.

yoo 10 dakikada çıktı benim de sdf tek sorun sıra beklemek amma velakin sırayı alıp 30 dakika sonra gelebilirsin sorun yok onda da. hatta benim gittiğim zaman herkese 10 dakikada veriyorlardı pasoyu. eğer internetten başvurursan 1 hafta sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

yetersiz olan Killer bence.

oldukça yetersiz hem de. bu ülkede takvimlerde bazı günler kırmızıyla işaretli. işte o günlerde resmi işler olmuo, bunun için insanları bırak ülkene laf etmeye hiç gerek yok.
ayrıca bütün iett çalışanları pasonun çıkarılacağı yeri bilip sana ayrıntılı açıklama yapmak durumunda değil hele ki yapmıo diye laf yemek zorunda hiç değil.

yani başlık içerik uyumu 10 üzerinden 1 ile sınıfta kaldın killer diyoruz. konuyuda turistlere yol tarif etmene bağlamana ayrıca bi - veriyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben suçsuzum demiyorum ki? yazının ne tarafını adam gibi okudunuz anlamadım. hareket amirliğindeki herif adam gibi anlatmak zorunda değil yani öyle mi? veya akbil gişesindeki çalışan. hmm peki.

turist olayınıda anlamamışın wild. gerçi ben açık anlatamamışım tam. ben o kadar insana yer sordum hepsi farklı biyer söyledi kendi vatandaşım. turist yabancı ülkede biyeri rahatlıkla buldu ama onu diyorum. %100 alakalı olaylar değil tabi de anlayana artık.

neyse geçti sinirim. ayaklarım ağrıyo ama hala dff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...