Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim yetersiz ülkem

Killer

Öne çıkan mesajlar

bugün yazıcı almaya gidicem kadıköye gitmişken paso çıkarayım dedim. ne salaklıktır ki hiç aklıma falan gelmedi bunun haftasonu olmuycağı. hiç bişeyi araştırmadan çıktım.neyse gittim kadıköye arkadaşım da var.

yaklaşık 5 6 kişiye sorduk nerden olcağını.aralarından 2tanesi iett yetkilisi. kimse hala haftasonu olmaz demiyo.gittik yanlışlıkla o tren istasyonun oraya evlendirme dairesinin yanındaki yere. ordan birine sorduk hala tık yok.en sonunda arkadaş başka bi akbil gişesine sordu adam haftasonu olmuyo dedi

tabi bu olaylar sırasında iskelede ben yürürken 2tane turist ingilzce biliyo musun diyip yol sordu.tarif ettim falan.

sonuç kendi memleketimde kendi vatandaşım bana yol tarif edemiyo adam gibi bilgi veremiyo, ben elin turistine adam gibi anlatıp yol tarif ediyorum.

2saat boşa gitti tüm gün.iyice nefret ettim
Sosyal ağlarda paylaş

paso çıkartmak da çok rezil.
kız arkadaşım, çok da güzel bi kız arkadaşım gitti 10dk bekletip çıkartmışlar pasosunu. muhabbet etmişler o esnada da güzel güzel.
biz gittik 2 arkadaşlan. çok acelesi var en kısa sürede nasıl çıkartabiliriz gibisinden o kadar dert yandık aylık geyiğini kaçırmamak adına. EN ERKEN 1 HAFTAYA ÇIKAR GENÇLER diyerek 1 hafta sonra tekrar gelmemizi söyleyerek boktan bi fiş tutuşturdular elimize.
bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

iyi de sen adama paso cumartesi alınır mı diye sormamışsın nerden alınır diye sormuşsun. hangi günde olduğunu hemen çıkaramayabilir adam.

paso çıkartıcaz da nerden çıkartabiliriz sorusu 3 kişiye yöneltilse en azından biri bugün olmaz diyebilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...