Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bugün yazıcı almaya gidicem kadıköye gitmişken paso çıkarayım dedim. ne salaklıktır ki hiç aklıma falan gelmedi bunun haftasonu olmuycağı. hiç bişeyi araştırmadan çıktım.neyse gittim kadıköye arkadaşım da var. yaklaşık 5 6 kişiye sorduk nerden olcağını.aralarından 2tanesi iett yetkilisi. kimse hala haftasonu olmaz demiyo.gittik yanlışlıkla o tren istasyonun oraya evlendirme dairesinin yanındaki yere. ordan birine sorduk hala tık yok.en sonunda arkadaş başka bi akbil gişesine sordu adam haftasonu olmuyo dedi tabi bu olaylar sırasında iskelede ben yürürken 2tane turist ingilzce biliyo musun diyip yol sordu.tarif ettim falan. sonuç kendi memleketimde kendi vatandaşım bana yol tarif edemiyo adam gibi bilgi veremiyo, ben elin turistine adam gibi anlatıp yol tarif ediyorum. 2saat boşa gitti tüm gün.iyice nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yav dalgınlıklarına gelmiştir adamların, ne var yani?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ki senin ve arkadaşının da dalgınığına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok zaten bu saatten sonra insana değil makinaya sorucam. herkes mutlu olur görevli nasıl bilmez abi aha ne dalgınlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 iyi de sen adama paso cumartesi alınır mı diye sormamışsın nerden alınır diye sormuşsun. hangi günde olduğunu hemen çıkaramayabilir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 paso çıkartmak da çok rezil. kız arkadaşım, çok da güzel bi kız arkadaşım gitti 10dk bekletip çıkartmışlar pasosunu. muhabbet etmişler o esnada da güzel güzel. biz gittik 2 arkadaşlan. çok acelesi var en kısa sürede nasıl çıkartabiliriz gibisinden o kadar dert yandık aylık geyiğini kaçırmamak adına. EN ERKEN 1 HAFTAYA ÇIKAR GENÇLER diyerek 1 hafta sonra tekrar gelmemizi söyleyerek boktan bi fiş tutuşturdular elimize. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ne demişler. dünya kadar malın olacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Buyse said: iyi de sen adama paso cumartesi alınır mı diye sormamışsın nerden alınır diye sormuşsun. hangi günde olduğunu hemen çıkaramayabilir adam. paso çıkartıcaz da nerden çıkartabiliriz sorusu 3 kişiye yöneltilse en azından biri bugün olmaz diyebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bir tane kız görünce eriyip moleküllerine ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Killer said: sonuç kendi memleketimde kendi vatandaşım bana yol tarif edemiyo adam gibi bilgi veremiyo, ben elin turistine adam gibi anlatıp yol tarif ediyorum. nası sonuç lan bu sdfkads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 3 kişiden 2.si sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yetkili sorduklarım.allahtan son sorduğumz söyledi akbil çıkardım ben de.4kişye sorduk sonuncusu söyledi.değiştirelim istatisiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dunkelzahn said: Killer said: sonuç kendi memleketimde kendi vatandaşım bana yol tarif edemiyo adam gibi bilgi veremiyo, ben elin turistine adam gibi anlatıp yol tarif ediyorum. nası sonuç lan bu sdfkads hehehehe kıssadan hisse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sinirlenme lan asdfkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 B A T U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya kaç saat dolandık aynı yerleri.insanlar dengesiz dengesiz yürüyo ztaen elimde eşşek kadar hp printer sıcak kalabalık.kafa gitti ya ahsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 iett.gov.tr plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 abi elinde yazıcıylan dolaştıysan o kadar yolu senin lamerliğin asdfk arkına deseyin bari bi ucundan o tutsaymış ya teselli olmazdı gene ama az yorulurdun yani sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya olm iki işi bi arada halledeyim dedim işte. olmadı. forgiver gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 küfretme ülkene çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cumartesi bu ülkede hangi resmi kurumla işini halledebilmişsin ki? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya ben zaten tüm suçu millete atmıyorumki. böyle işleri kendim yeni halletmeye başladım ki daha önce hiç böyle işlerim olmadı yok pasoymuş abkilmiş zart zurt. çıktım öyle ne bileyim fgdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Introduction to adult life 101 for new adolescents. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yetemiyorsun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Killer said: böyle işleri kendim yeni halletmeye başladım sen çok yeterliymişsin gibi bok atıyosun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar