Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 jzool.com Bilen, duyan, kullanan varmıdır acep. Bir arkadaşıma şu tarz bir hediye almayı düşünüyorum da. Türkiye'de bulamazsın bulsanda aynı fiyata gelir falan dediler. Fikri olan varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Soruna soruyla karşılık vericem ama yeri gelmişken sormak istedim. Nasıl oluyor bu yurtdışı sitelerinden alışveriş yapmak? Yurtdışından gelirken gümrüğe falan ekstra para ödenmiyor mu? Ödeniyorsa ne kadar, kaç günde geliyor vs. bunları da cevaplayan olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bildigim kadariyla belirli bir ücretten sonra vergi ödüyorsun sitede gördügüm kadariyla fiyatlar yeterince yüksek sanmiyorum gümrüksüz alabilecegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Vergiyi kapıda mı alıyorlar peki nasıl oluyor prosedürü? :) Edit: Neyse arattırdım googleda eleman gayet detaylı ve güzel açıklamış. Merak edenler için linki vereyim. Yurtdışından alışveriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 o kadarini bilmiyorum ama nette bir ton site var bu konu hakkinda hatta alip kapiniza getirenler bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 konu dışında benzer bi muhabbet dönüyodu bi bakın oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 aşırı pahalı ama çok güzel ürünler varmış bu arada mesela şu go tahtasını mı alsam araba mı alsam karar veremedim http://jzool.com/product.php?productid=18274&cat=355&page= Note: Stones sold seperately. hıhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Zippo hoşmuş ama buradan bulabilirsin sanırım 170$a yurtdışından getirttiklerine bazen fazla vergi binebiliyor tam olarak nasıl olduğunu çok detaylı bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim lisedeyken ayakkabı sipariş ederdik.1 çift ayakkabı da sipariş etsek 20$ ödüyoduk 10 çift sipariş etsekte o nedenle hep toptan sipariş etmeye çalışırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar