Sylian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu kış Steam üzerinden bütün oddworld oyunları (Xbox exclusive olanlar dahil)The Oddbox adında satılacakmış. Açıkcası beni çok sevindiren bir haber gerçekten Oddworld: Munch's Oddysee ve Oddworld: Stranger's Wrath'ı oynayamamak çok içimde kalmıştı. said: So yes, we will be seeing more from Oddworld. Regarding the library, we are in the process of converting Oddworld: Munch's Oddysee and Oddworld: Stranger's Wrath to the PC, so that all four of the major Oddworld games will be re-releasing this winter in a package called "The Oddbox." This will be the Abe games, Munch, and Stranger as one package for Steam's digital distribution network, as well as a few other digital distribution outlets. Daha fazla detay için: http://bitmob.com/index.php/mobfeed/oddworld-inhabitants-interview-with-lorne-lanning.html http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=376570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 off Oddworld: Abe's Oddysee ve Exoddus oynayasım geldi ya. ne şahane oyunlardı. oyun oynamak ne güzeldi o zamanlar =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 steamde indirimdeydiler gecen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oddworld 4 oyunmu? ben 2 die biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 4. fps ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 PC'ye 2 tane çıktıydı maalesef, çok sevindim lan alırım bunları ben (tu) Sonunda akıl ettiler pcye de yapmayı. Cuce'nin evde consept artlarının olduğu kallavi bir kitap vardı, onu kurcaladıydık en son ne oyundu lan diye diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Oddworld: Munch's Oddysee Oddworld: Stranger's Wrath bunları pc'ye gecirirlerse alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar