Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl hızlanması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternetim 1024 sınırsız adsl.Normalde max 110la dosya çekebiliyordum fakat son yarım saat içinde ne indirdiysem 300kb+ile indirdi.Adslde bir yükselme kampayası mı söz konusu acaba?
Mesaj tarihi:
Demek ki bi sorunlar var telekomda yoksa hayatta böyle çektirtmez adamlar.Benim video yüklemem falan da hızlı bildiğin.Birkaç güne düzelir heralde o arada sömürebildiğim kadar sömüreyim bari hehehe
Mesaj tarihi:
Korax said:

yok oyle bisey, kandirmislar seni drangonmax

lan olm ben de bilişyorum 100mbt adsl olmadıını o yüzden zaten bold bold yazdım. kör.. ama meersem adam mbt dememiş kbps demiş :P
pekaziz said:

Ben de 100'le indireceğim yerde 30'la indiriyorum. Hızımı çalmışsın.

ayrıca nerdesin ? hala alanyada diilsin heralde ? bana yurtdışına yanına davetiye yolla nan ^^
Mesaj tarihi:
olm o diil de ben yukarıdaki msjımda neden pekazizin msjını alıntılamışım. öle bişi yapmadım ya da yapmak istemedim. nası oldu.
pekaziz sana sesleniorum kardeşim :) senin msjını yannışlıkla alıntılamışım, haberin olsun :p program hatası euhyeu
Mesaj tarihi:
Sabahtan beri yok lan internet sdgdf, pazar gunleri musteri hizmetleri sadece 2ye kadar calisiyo, ben uyandim 3te zaten.Halada yok, muhtemelen bu alttaki odadaki apartmana dagitan cihazda falan bi problem var(fiber ya sdgh) Komsunun vayrlisi calisiyo allahtan ehahe
  • Yeni Oluştur...