Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Merhabalar, Mesela ben bir robe yapıcam ama diyelim kar$ı tarafdan kalwas atınca o robe'u giyen kisi etkilenmeyecek bunu nasıl yapabilirim biraz yardımcı olursanız sevinirim.$imdiden tşk ederim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik [Bu mesaj Evny tarafından 04 Temmuz 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 biraz araştırmanı öneririm zilyonlarca topic acıldı böle[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 iteme equip trigger i koyum giyen kisiye event werebilirsin. SOnra Eventi tanıtrsın : spelleffect triggeri olarak. daha sonra spell in numarısını bulup döngü koyarsın eğer numara aynı ise return 1 değilse return 0 gibilerinden biseler yaparsın. Bu kadar[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 [event e_kalvaz_sie] on=@spelleffect if ( == 51) || ( == 51) sayu * Kalvaz Sie * src.spelleffect return 1 ahanda nebula sphere şeyinde gezerken buldum editleyem :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 [event e_kalvaz_sie] on=@spelleffect if ( == 51) || ( == 51) sayu * Kalvaz Sie * src.spelleffect f_backstep return 1 [function backstep] src.spelleffect src..self :D bu sanırım resist edip sana işlemesini sağlar salladım ama ... neyse :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 f_backstap şeklinde yaparsan daha iyi çalışabilir.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: nbl_silencer, 04 Temmuz 2004 02:43 tarihinde demiş ki: f_backstap şeklinde yaparsan daha iyi çalışabilir. f_backstep YAnlış Anlama Ama Düzelteyim Dedim Yapan Arkadaşlar Yanlış Yapmasın[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Herşey iyi hoşta arkadaşlar yarın bi gün bu konuyla ilgili topic açıldığında millet "arat arat" "search.php rule" gibi şeyler söyliyecek ama böyle bir başlık olursa adam tabi bulamaz. Kalvas yemiyen robe <<< gibi bişey olsa başlık direk bulur adam da "script" diye aratsa yüzlerce konu çıkar.O yüzden :başlığaTİKAK: :>)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Evny Oldumu Lem?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Yok olmadı ya :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Arqas'da vardı bu Dragon Robe olarak Larethian belki verir scrpti :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bizde 2 tane wardı mage ve warriorlar için ayrıydı bu neden ayrı ayrı yazmıştırk ama eventsleri aynı. Bunu veriyorum scriptini hem çok basit hemde yeni sistemde daha güzel ve daha çok eklentili robe itemlerimiz war artık bu pek önemsenmiyor artık :) yeniliklerimiz bakmak için bu linke göz atında görün :) Burada yeniliklerimizi görebilirsiniz.. /////////////////// //Wariorlar için /////////////////// [ITEMDEF i_robe_dragonwar] //Mage Robe Name=Dragon Robe ID=1783 TYPE=t_clothing DAM=8,33 SKILL=Taming REQSTR=35 WEIGHT=3 ARMOR=10 VALUE=17000 SKILLMAKE=Tailoring 100.0 RESOURCES=49 i_hide_dragon_black, 29 i_hide_dragon_green, 23 i_hide_dragon_red CATEGORY=Provisions - Arqas World SUBSECTION=Death Shroud DESCRIPTION=Mage Robe ON=@Create HITPOINTS=40 color 07a1 ON=@Equip src.events +e_drb IF ( <84.9 ) || ( <84.9 ) || ( <84.9 ) || ( <84.9 ) && ( <84.9 ) src.sysmessage Bunu giyebilmek icin bir wariors ve tactics skillinizin 85.0 olmasi gerekir... UNEQUIP RETURN 1 ENDIF On=@unequip src.events -e_drb ////////////////// //Magerylar için ////////////////// [ITEMDEF i_robe_dragonmage] //Mage Robe Name=Dragon Robe ID=1783 TYPE=t_clothing DAM=8,33 SKILL=Taming REQSTR=35 WEIGHT=3 ARMOR=70 VALUE=17000 SKILLMAKE=Tailoring 100.0 RESOURCES=49 i_hide_dragon_black, 29 i_hide_dragon_green, 23 i_hide_dragon_red CATEGORY=Provisions - Arqas World SUBSECTION=Death Shroud DESCRIPTION=Mage Robe ON=@Create HITPOINTS=40 color 07a1 ON=@Equip src.events +e_drb IF ( < 89.9 ) src.sysmessage Bunu giyebilmek icin 90.0 Magery skilline ihtiyaciniz var... UNEQUIP RETURN 1 ENDIF IF ( <89.9 ) src.sysmessage Bunu giyebilmek icin 90.0 Evaluaiting Intelligence skilline ihtiyaciniz var... UNEQUIP RETURN 1 ENDIF IF ( <89.9 ) src.sysmessage Bunu giyebilmek icin 90.0 Meditation skilline ihtiyaciniz var... UNEQUIP RETURN 1 ENDIF On=@unequip src.events -e_drb [events e_drb] ON=@Spelleffect Dorand 3 if ((==51) || (==5) || (==28) || (==55) || (==43) || (==18)) effect 3,i_fx_glow,1,15,16 RETURN 1 enddo ENDIF[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. [Bu mesaj Larethian tarafından 04 Temmuz 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Larethian tarafından 04 Temmuz 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 valla saol :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Cok Tşkler[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 rica eski arqas world'den istediğiniz başka bişey war ise seve seve veririm sorun değil.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bunu giyebilmek icin bir wariors ve tactics skillinizin 85.0 olmasi gerekir... warrior[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bizim ırk sistemimize göre yazıldığından bu şekilde bir mesaj yazmıştık oradaki değerleri oynayarak yada kaldırarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 birşey daha sorcam 55i scp ile 1.0 scp dili farklı demi ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 değişik az buz triggerlar fln değişikmiş[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar