Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 PM den dolaylı şekilde küfretmek serbestse epey uzun bir liste var elimde çalışmalara başlıyım :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 1- ona olduğunu nereden biliyorsunuz 2- başlıkta küfür ettiğimi nereden biliyorsunuz :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 karar değiştirdim hepiniz adam olun sdfsd
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Pati staff bakar OM lere ve bana açıp değiştirdiğin konuya falan ;) Bırak bu laf ebeliklerini aslanım Kimse çocuk değil
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Edge said: Pati staff bakar OM lere ve bana açıp değiştirdiğin konuya falan ;) Bırak bu laf ebeliklerini aslanım Kimse çocuk değil halbuki ben o başlıkta sadece naber yazmıştım :)
chagy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Edge, seriously dude, dont ya have anything to do? at all?
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Başlıkta ne yazdığın önemli mi? PM deki mesajın amacı gayet açık yani neyse... Velet değilim küfredicek kadar farkta burda ortaya çıkıyor
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Adres verin cozun kendi aranizda hodri meydan.(tu)
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Deacon said: photoshop Hmm adminler PM leri kontrol edebiliyor canımcım.. Yani gelenkutusu PS lenemiyor :)
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 chagy said: Edge, seriously dude, dont ya have anything to do? at all? sana puanım 9 kankam
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Edge said: Deacon said: photoshop Hmm adminler PM leri kontrol edebiliyor canımcım.. Yani gelenkutusu PS lenemiyor :) canımcım ? :/
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 başlıkta sana küfür etmedim, dolayısıyla pm deki küfürün sana olduğu ne malum?:) içinde küfür olan özel mesajı foruma taşımakla ne kadar akıllı bir hareket yaptığını düşünedur sen:)
Öne çıkan mesajlar