Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

404 Den Herkese Selamlar

404

Öne çıkan mesajlar

said:
karpuz, 05 Haziran 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
404 ile 555 i evlendirelim... çocukları da 479,5 olur heralde :P

ağlamak istiyorum bu nasıl bi espridir yaaa![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 05 Haziran 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin Yapıştrıçı

Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin.
Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim..[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

[hline]

Hoşgeldin =P[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün..

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 06 Haziran 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yahu bi Herkese Selam dedım o kadar ne varkı bunda bu kadar cevap yazacak.. bi ShekiLChoCuq benım nıckımın neden bole oldugunu kavradı dıgerlerı ıstedıgı kadar kendı fıkırlerı cercevesınde dans etsın .. ben artık buralardayım.. herkes gıbı benımde basım bos. Turk Milleti degılmıyız zaten nerde bos bir is varsa hemen damlarız.. Hangı Ulkenın forumlarında bi delinin kuyuya attıgı tası 50 kısı cıkarmaya calısır kı.. Yınede bu sevındırık oldum.. Devamını Dılerım[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem !
|| www.404.gen.tr ||
Sosyal ağlarda paylaş

Hay Allahım ya. Belamısınız :-) Nedir Benden ıstegınız adam 555 yapmıs varmı boyle bırsey neyse mutlu geldık mutlu ayrılalım bunun dılegıyle[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem !
|| www.404.gen.tr ||
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...