Joker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ucuz yollu yazılımcı lazım. öğrenci olabilir en az 1 proje bitirmiş. freelance olarak çalışacak. muhtelif yazılımlar yapıcaz. C#.NET yada Vb.NET olabilir. çok hafif çalışacağız. aylık 250 ytl veririm. yapılacak projeler özgün projelerdir. genel olarak ben ne yapıcağını nasıl yapıcağını söylicem o yazıcak. takildiğimiz nokta olursa beraber çözmeye çalışırız, gerektiğinde google'dan araştırıp sorunu çözmeye çalışması lazım. ekstra hiç bişi bilmesine gerek yok, sadece kafası çalışsın ve c# yada vb'ye hakim olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hangi saatler arasında rahatsız ediceğine bağlı ben olabilirim ama bi işim var şu anda o işte çalışırken rahatsız edersen sana maç kodları ve oranlarını yollarım asjdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben hafta içi 7 ye kadar çalışıyorum zaten. 8 - 12 arası uygun oluyorum + hafta sonlarıda musaitim. onun dışında işte msn kullanabiliyorum,lazım olursam iletişimde de olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar