pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Efendim bugün aldığım Oyungezer dergisinde gördüm tanıtımını. Kendi ifadelerine göre "Orgalink.net, beğenilerinizi paylaşarak yeni içerikler keşfedebileceğiniz, diğer üyelerden öneriler alabileceğiniz yeni jenerasyon sosyal paylaşım aracıdır". Ben bir saat önce bir bakayım diye girdim, hala çıkamıyorum. :P http://www.orgalink.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 organ bağışlama sitesi gibi lan.. "ölünce böbrekleriniz kime bağışlansın?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 isim fail olmuş, bi de siteye bakalım. ilk sayfada pekaziz çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pekaziz yeme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 adam 4 saat içinde site içeriğinin yarısını yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Daha arşivimin 4'te birini ekledim ya, yorulmasam devamını da koyacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sitenin genel yapısını sindiremeyince bir türlü anlamıyorsun ne olup bittiğini. bu siteye her girişimde aynı şeyleri hissedip çıkıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar