teote Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Benım gerçekten menulerıyle hosuma gıden scp dosyları vardı.bu konuda bılgısı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bencede yapmaz zaten novanin scpleri $uan onxy shardında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Neden Olmasın Ki Zebula Bile Yayımlandı Bir Aralar...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 "scp şeri payşasıma cılacak ... " ben forum okurken imla'ya pek dikkat etmem ama bu ne yaf :=)>[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 wildgenie yok ki novaworldde artık o evlendi çekti elini ayağını oralardan :) en son owner ve developer nemesisti ama zannetmiyorum vereceğini scriptleri bence yeniden açılsın novaworld şimdiye kadar oynadığım en eğlenceli serverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Evet zevkli idi gerçekten de ama çok lag vardı 1024 adsl 'de bile oynanmıyordu son zamanlarda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Zebula scriptleri kendisi yayınlamadı ekipten ayrılan bronx o anki ruh haliyle scriptlerin hepsini yollayıverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Ardhath, 04 Temmuz 2004 09:20 tarihinde demiş ki: "scp şeri payşasıma cılacak ... " ben forum okurken imla'ya pek dikkat etmem ama bu ne yaf :=)> q klavye kullanıyorsan ş ile l nin yerlerine bak anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Problem Ardeth'in anlayıp anlamasında değil, problem yazılanların kontrol bile edilmeden, türkçenin içine edilmesi.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Biliyorum da, 5-6 kere baktım anlayamadım.Yazdığına bi bak diye söyledim.Kötü bi niyetim yoktu :=)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bence herkes gibi sizde sacmalamaya başaldınız eger cok seviorsanız yaratıcılığınızı ortaya koyun vede siz kendiniz yazın. herkes sabahlara kadar ugrassın sen hemen al bence sacma bi uygulama[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ ¦¦¦¦¦¦İsmi Bulunamayan Radio¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Ardhath, 04 Temmuz 2004 09:33 tarihinde demiş ki: Evet zevkli idi gerçekten de ama çok lag vardı 1024 adsl 'de bile oynanmıyordu son zamanlarda. Sen 1024 adsl i nerden buldunda oynadın :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar