Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

altın satın alma rehberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk yazdığım msg yi tekrarlıyorum. arkadaşlar buraya gold satın aldığınız siteleri ve memluniyetlerinizi yazarsanız hem bir karaliste oluşturmuş oluruz hemde güvenli siteleri biliriz, ilkini ben yazayım

http://www.power-level.net/ bu site tehlikeli birsite ben 7 gün uğraş tıktan sonra goldumu alabildim payPal a filan şikayet yazdım baya bir uğraştım, adamları chatte sıkıştırınca direk konuş mayı kesip yolluyorlar sizi geçi en ucuz goldada onlarda 10000g 50$ ama kesinlikle sakıncalı kesinlikle tercih etmeyiniz
Mesaj tarihi:
www.itemgarden.com bayaa bi zaman önce kullanmıştım ve kullanan bayaa bi insan biliyorum kesinlikle en temiz ve problemsiz gold seller , cok hızlılar teslimat konusunda hele hele 1-2k gibi kücük rakamlarda bir kac saat icinde teslim ediliyor , stoklarında war ise 30 dakika max icinde elinizde oluo , teslimat öncesi telefon ile konfirmasyon alıyorlar genelde şirin sesli bi çinli hanım arıyor ;p online chat ve telefondaki arkadaşların ingilizceleri belli bir seviyede olduğu icin yardırırsanız siz cümleleri anlamıyorlar kısa kısa özetleyin derdinizi

WHERE IS MY GOLD

ME WANT GOLD

I PAID ORDER

gibi kısa cümlelerle yani :D daha hızlı cözüme gidiolar gecikirse ödemeler ;p gayet güvenilir yani
  • Yeni Oluştur...