Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Active edilmemiş artifactler 0 qua oluyor bildğim kadarıyla bi tane satın aldım 50 gold diye bugun 70 quality var ne iş =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 aktif etmeden kullanamazsin aktif ettiginde yenisini verir merchant 100qual[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 aktif olmadan kullanılmicanı biliyorum ama 50g a traior alıp aktif edilmeden 70 qua görünce kıllandım hehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 o bozuktur nerfle onu :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 aktif edildiğinde quality'si 100 oluyor.[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - RR2 - Kay Aexna - 22 Shadowblade - RR1 - Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Zaten aktif bir artifacti alamazsin, kullanildiginda da qua degil dur duser, dolayisiyla kullanilmis vs olmasi sansi yok. Duzelir activate edince.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Tamam benim sorum o değildi biliyorum aktif edilince 100 olduğunu aktif edilmeden neden 0 değil diye sordum saolun =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Haxorlamışlardır=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar