soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 arkadaslar bu sorunu nasıl cozebılırım Clent 2.0.3 hatasını verıyor İp dogru yasırım ama nasıl oldugnu hala anlamadım.¿¿¿† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 2.0.3 hatasını veren sphereserver ? hatayı dahada açıklarmısın[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bak sımdı Clent e Tıklayınca Enter Dıyorum Clent 2 Kapat dıyor.. Baska neseını acıklayıım Birde Bana ulasmak ıcın [email protected] yardım edersen sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 laret imza kismin reklam panosumu imza kismimi ben secemedim :D lol[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 orjinal 2.0.3 ise login.cfg dosyasının içinde bişi yazıp yazmadığını kontrol et. Client login.cfgi okuyamayınca bu hatayı veriyor. Kısaca clientnin kullandığı login dosyasını kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar