soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 arkadaslar bu sorunu nasıl cozebılırım Clent 2.0.3 hatasını verıyor İp dogru yasırım ama nasıl oldugnu hala anlamadım.¿¿¿†
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 2.0.3 hatasını veren sphereserver ? hatayı dahada açıklarmısın[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bak sımdı Clent e Tıklayınca Enter Dıyorum Clent 2 Kapat dıyor.. Baska neseını acıklayıım Birde Bana ulasmak ıcın [email protected] yardım edersen sevınırım.
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 laret imza kismin reklam panosumu imza kismimi ben secemedim :D lol[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 orjinal 2.0.3 ise login.cfg dosyasının içinde bişi yazıp yazmadığını kontrol et. Client login.cfgi okuyamayınca bu hatayı veriyor. Kısaca clientnin kullandığı login dosyasını kontrol et.
Öne çıkan mesajlar