ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Eve girip birşeylere tiklayınca zemine göcüp hareket edemiyorum neden olabilir bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Gm ew kurarsa ve bu ew kusurlu bi yerde ise yanı playerin kuramıyacağı bi coğorafyada ise(engebeli olanlardan :) ) bole seyler olur.[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben de de ayni sorun var 1 aydan beri belirtiyom daha cözüm bulnuna madi bak ben bir topiç acmiştim keske bir baksa idin baggio abi kizicak he cografi kosullarla alakali bişi degil strong box at zemine düşüyo tabelaya tıkla zemine dusuyon ( biraz abartam :) ) kapiya tikla aşaya düşüyon poi duvari at aşaya düşüyon :P off amma gerildim he bu sorunun hallediverin lütfen biktim bu ev sorunundan.![signature][hline] Ehuehe unutum Bak Bu linke Bir tikla Tıkla Bakalim Ne cikicak [Bu mesaj wolcano tarafından 04 Temmuz 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 aynen anlattıgı gibi arkadaşın olay her evde olmuyor yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Düşünemediniz Mi :P[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 abi biliyorsanız soyleyin gercekten olmuyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ya karakan'ın dediği gibi engebeli bir araziye kurmuşsunuzdur evi, yada bazı evlerde bug gibi bişey var.Mesela balıkçı evinde felan :) Bunun çözümü ise başka ev kurmak :=)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bir evde buhata oluşuken diğerinde oluşmya biliyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 arkadaşlar 1 aydan beri gotumuzu yirtiyoz burlarda su zemine dusme olayini kaldirmak için nebulanin evlerini kullaniyoz hepsinde ayni allah aşkına engebeli araziye de kursan düz araziyede kursan ( sanki 4 x 4 ) yinede zemine düşüyosunuz bilen varsa nasil hallolucanı sölesin lütfen yada bu sorunu ortadan kaldirabilecek olan varsa sevinirim cünkü insani fitik ediyo ne yaptiysam bir türlü olmadi ayrıta topiçi acan arkadaşımda söledi o da bişiler yapamamış bir el ativerin su olaya yahu...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sphere versionu nedir?[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 * Faust return *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sphere 55i versiyon bu[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar